17 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Cyta και Iris στη Διεθνή Έκθεση Δορυφορικών Υπηρεσιών Cabsat 2018 στο Dubai

    cyta iris dubai 1

    Στη Διεθνή Έκθεση Cabsat 2018, που πραγματοποιήθηκε στο Dubai, 14 – 16 Ιανουαρίου και εξειδικεύεται σε θέματα παροχής δορυφορικών υπηρεσιών, πολυμέσων και μεθόδων διανομής περιεχομένου συμμετείχαν η Cyta και η θυγατρική της εταιρεία Iris Satellite Gateway Services Ltd (Iris).

    900 συνολικά εκθέτες από όλο τον κόσμο, μεταξύ των οποίων ήταν παροχείς τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών, ιδιοκτήτες τηλελιμένων, δορυφορικοί οργανισμοί, κατασκευαστές εξοπλισμού, εταιρείες επεξεργασίας ραδιοτηλεοπτικών προγραμμάτων κ.ά., συμμετείχαν φέτος στην Cabsat 2018, ενώ ο αριθμός των επισκεπτών ξεπέρασε τις 13.000. Η Cyta και η Iris, που συμμετέχουν ανελλιπώς τα τελευταία χρόνια στην συγκεκριμένη έκθεση, έδωσαν και φέτος το παρών τους με δικό τους περίπτερο, καθώς  θεωρείται μια από τις σημαντικότερες διεθνείς διοργανώσεις στον τομέα παροχής δορυφορικών υπηρεσιών, και ένα πολύ καλό «βήμα» για την προβολή των καλωδιακών και δορυφορικών υπηρεσιών της Cyta στη διεθνή αγορά, στη  διατήρηση του πελατολογίου της, την αξιοποίηση νέων επιχειρηματικών ευκαιριών και την προώθηση της Κύπρου ως σημαντικού τηλεπικοινωνιακού κόμβου – γέφυρας επικοινωνίας μεταξύ Ανατολής και Δύσης.

    cyta iris dubai 2

    Ο Διευθυντή Εθνικής και Διεθνούς Χονδρικής Αγοράς, κ. Χρίστος Λιμνατίτης, αναφερόμενος στο θέμα αυτό είπε «Η Cyta διαθέτει ένα προηγμένο διεθνές καλωδιακό και δορυφορικό δίκτυο. Παράλληλα, ο Δορυφορικός Σταθμός ΜΑΚΑΡΙΟΣ διασφαλίζει βέλτιστες συνθήκες για δορυφορικές επικοινωνίες, εκμεταλλευόμενος και την προνομιακή γεωγραφική θέση της Κύπρου. Η εκτεταμένη υποδομή του Σταθμού και η διασύνδεσή του με το διεθνές δίκτυο οπτικών ινών της Cyta μας δίνει τη δυνατότητα να παρέχουμε ένα ευρύ φάσμα δορυφορικών υπηρεσιών στην παγκόσμια αγορά, όπως υπηρεσίες συστέγασης και φιλοξενίας εξοπλισμού δορυφορικών εταιρειών, παρακολούθησης και ελέγχου δορυφόρων, δορυφορική τηλεόραση, συνδέσεις IP και υπηρεσίες VSAT. Η συμμετοχή της Cyta σε σημαντικές Διεθνείς Εκθέσεις θεωρείται χρήσιμη στο πλαίσιο της στρατηγικής μας για προώθηση των υπηρεσιών μας στη διεθνή αγορά και για καθιέρωση της Κύπρου ως ενός προηγμένου τηλεπικοινωνιακού κόμβου στην Ανατολική Μεσόγειο».

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles