18.7 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
More

    Cyta Καρτοκινητή: Η νέα εμπορική πρόταση της Cyta Ελλάδος στην προπληρωμένη κινητή Τηλεφωνία

    cyta_kartokiniti

    Στον απόηχο της ετήσιας έκθεσης του Γενικού Ελεγκτή της Δημοκρατίας για την Αρχή Τηλεπικοινωνιών Κύπρου για το 2015, η Cyta Ελλάδος, συνεχίζοντας την αναπτυξιακή της πορεία, ανακοίνωσε χθες ότι επεκτείνει τις δραστηριότητές της στην αγορά της Κινητής Τηλεφωνίας στην Ελλάδα, και εισέρχεται στην αγορά της Καρτοκινητής (Προπληρωμένης) Τηλεφωνίας. Με την κίνηση αυτή η Cyta Ελλάδος, δίνει πλέον την δυνατότητα στους πελάτες της Cyta Καρτοκινητής, να κινούνται με περισσότερη οικονομία και ελευθερία, έχοντας τη δυνατότητα απόκτησης κάρτας Ανανέωσης Χρόνου Ομιλίας με το ελάχιστο ποσό των 5€ από τα πολλά σημεία διάθεσης που διαθέτει η εταιρεία σε όλη τη χώρα, ακόμη και στη νησιωτική Ελλάδα.

    Ακολουθώντας πιστά τη φιλοσοφία των προσωποποιημένων προϊόντων που εφαρμόζει η εταιρεία, με βάση την οποία ο πελάτης προσαρμόζει το προϊόν ανάλογα με τις ανάγκες του, η Cyta Καρτοκινητή προσφέρει διάφορες επιλογές πακέτων Ομιλίας, SMS και Data, που ξεκινούν από τα 3€. Παράλληλα οι πελάτες της Cyta Καρτοκινητής σε συνδυασμό με τη Cyta Σταθερή, θα μπορούν να έχουν σημαντικά οφέλη, όπως απεριόριστη επικοινωνία από το Cyta Σταθερό προς το Cyta Καρτοκινητό και δυνατότητα ανανέωσης με χρέωση του λογαριασμού Σταθερής.

    Σημειώνεται ότι η Cyta Ελλάδος, ξεκίνησε να δραστηριοποιείται μόλις πριν δυο χρόνια (από τον Σεπτέμβριο του 2014) ως εικονικός πάροχος υπηρεσιών κινητής τηλεφωνίας, με εμπορικές προτάσεις που ήταν εστιασμένες κυρίως στην Κινητή Τηλεφωνία Συμβολαίου. Με την είσοδό της και στην Καρτοκινητή, η Cyta Ελλάδος απευθύνεται, πλέον, συνολικά σε μία δυνητική αγορά πολλών εκατομμυρίων, πολλαπλάσιων της Κύπρου, προσφέροντας παράλληλα, μία χρήσιμη λύση και στους Κύπριους φοιτητές που επιλέγουν την Ελλάδα για τις σπουδές τους.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles