21 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
More

    Cyta: Με αναβαθμισμένη παρουσία στην καινούρια πτέρυγα του The Mall of Cyprus

    cyta cytashop mall of cyprus

    Από ένα νέο αναβαθμισμένο χώρο εξυπηρετεί πλέον η Cyta τους πελάτες της στο εμπορικό κέντρο The Mall of Cyprus. Συγκεκριμένα, το νέο κατάστημα της Cyta που βρίσκεται στην καινούρια πτέρυγα του εμπορικού κέντρου, έχει διαμορφωθεί σύμφωνα με τα νέα πρότυπα που υιοθέτησε ο Οργανισμός για την εξυπηρέτηση των πελατών του.

    Το έμπειρο προσωπικό που στελεχώνει το νέο κατάστημα της Cyta, είναι στη διάθεση των επισκεπτών του The Mall of Cyprus, για ενημέρωση και εξυπηρέτηση σχετικά με τα πακέτα σύνδεσης υπηρεσιών, τις προσφορές, καθώς και για πώληση συσκευών και αξεσουάρ Κινητής Τηλεφωνίας.

    Να σημειωθεί ότι, πέραν των καταστημάτων Cyta που βρίσκονται σε όλες τις επαρχίες της Κύπρου, η Cyta προσφέρει τη δυνατότητα εξυπηρέτησης των πελατών μέσα από διάφορα κανάλια, όπως το Κέντρο Τηλεξυπηρέτησης Οικιακών Πελατών (στον αριθμό 132) και Επιχειρηματικών Πελατών (στον αριθμό 150), ενώ η επίσημη ιστοσελίδα του Οργανισμού (www.cyta.com.cy) παρέχει τη δυνατότητα υποβολής παραγγελιών, καθώς και επικοινωνίας μέσω email για υποστήριξη και πληροφορίες. Επίσης, οι πελάτες μπορούν να απευθύνονται στα επίσημα κανάλια ηλεκτρονικής εξυπηρέτησης της Cyta στο Twitter (@cytasupport) και στο Facebook μέσω messenger (facebook-cytaofficial), όπου μπορούν να λαμβάνουν προσωπικές απαντήσεις στα ερωτήματά τους.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles