18.2 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
More

    Cyta: Μειώσεις τιμών με αύξηση ταχυτήτων και δωρεάν εγκατάσταση διαδικτύου και τηλεφωνίας

    cytanet internet home

    Μειώσεις τιμών και αύξηση ταχυτήτων ανακοίνωσε η Cyta για τα προϊόντα Internet Home για το σπίτι και Internet Office για την επιχείρηση. Τα ευχάριστα αυτά νέα για τους καταναλωτές (και ειδικότερα τους υφιστάμενους και νέους πελάτες της Cytanet) ισχύουν από την Παρασκευή 1η Σεπτεμβρίου 2017. Οι νέες αυτές μειώσεις τιμών από την Cyta που συνοδεύονται από αύξηση ταχυτήτων, στοχεύουν αφενός μεν στη βελτίωση της εμπειρίας στη χρήση του διαδικτύου και αφετέρου στην εξυπηρέτηση των αυξανόμενων αναγκών των πελατών. Ειδικότερα, οι θεματικές αυτές αλλαγές ανά προϊόν Cytanet είναι οι ακόλουθες:

    Internet Home για το σπίτι

    • Αυξημένες ταχύτητες στα υφιστάμενα προϊόντα με τις ίδιες ή και μειωμένες τιμές, ανάλογα με την ταχύτητα.
    • Εισαγωγή νέου προϊόντος με ταχύτητα 80Mbps.

    Internet Office για την επιχείρηση

    • Αύξηση, στη μέγιστη δυνατή ταχύτητα μέχρι 100 Mbps για τα υφιστάμενα προϊόντα
    • Μειωμένες τιμές μέχρι και 50%, στα προϊόντα των ψηλότερων ταχυτήτων. 

    Παράλληλα προσφέρεται δωρεάν εγκατάσταση Τηλεφωνίας, Cytanet και Cytavision, μέχρι 30 Σεπτεμβρίου, με την υπογραφή 12μηνου συμβολαίου.  Επιπλέον, οι πελάτες των οικιακών προϊόντων Ιnternet  Ηome μπορούν να αναβαθμίσουν τη συνδρομή τους στο Ιnternet Οffice, δωρεάν μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου 2018.

    Σημειώνεται ότι η αναβάθμιση των ταχυτήτων θα ολοκληρωθεί αυτόματα στην πλειοψηφία της, μέχρι το τέλος Σεπτεμβρίου 2017, για όλους τους πελάτες. Οι πελάτες έχουν επίσης την επιλογή εάν το επιθυμούν να μεταφερθούν σε οποιαδήποτε άλλη ταχύτητα. Στην περίπτωση αυτή θα πρέπει να επικοινωνήσουν με το Κέντρο Τηλεξυπηρέτησης της Cyta, στο 132 για τα προϊόντα Internet Home ή με το Κέντρο Εξυπηρέτησης Επιχειρηματικών Πελατών, στο 150 για τα προϊόντα Internet Office. Περισσότερες πληροφορίες, υπάρχουν διαθέσιμες στο https://www.cyta.com.cy ή στο Δίκτυο Πωλήσεων Cyta.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles