16.1 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Cyta: Μειωμένα τέλη για φοιτητές, δωρεάν εγκατάσταση, «κουπόνια» για αγορά laptop ή tablet και περισσότερο… Mobile Internet σε φοιτητές και στρατιώτες!

    cyta offers-for-students_gr

    Λίγες μέρες πριν την έναρξη της νέας ακαδημαϊκής χρονιάς, η Cyta σχεδίασε και ξεκίνησε να προσφέρει από σήμερα μια σειρά νέων ειδικών προσφορών, που απευθύνονται κυρίως σε φοιτητές αλλά και σε στρατεύσιμους νέους που υπηρετούν την θητεία τους. 

    Προσφορές για φοιτητές

    Ειδικότερα, από τη Δευτέρα 22 Αυγούστου και μέχρι και τις 30 Σεπτεμβρίου, οι φοιτητές με την επίδειξη της φοιτητικής τους ταυτότητας θα μπορούν να επωφεληθούν το κόστος εγκατάστασης το οποίο θα προσφέρεται δωρεάν από την Cyta στις ακόλουθες υπηρεσίες:

    • Δωρεάν εγκατάσταση των προϊόντων Internet Home της Cytanet
    • Δωρεάν Εγκατάσταση  Ευρυζωνικής Πρόσβασης. (naked)
    • Δωρεάν Εγκατάσταση  Σταθερής Τηλεφωνίας, μέσω Ευρυζωνικής Τηλεφωνίας.
    • Δωρεάν Εγκατάσταση Αναλογικής Τηλεφωνίας για δικαιούχους φοιτητές με χαμηλά εισοδήματα

    Έκπτωση 15% στη μηνιαία συνδρομή Internet Home των φοιτητών   

    Παράλληλα, στους φοιτητές προσφέρεται έκπτωση 15% στη μηνιαία συνδρομή Internet Home μέχρι το τέλος των σπουδών τους ή μέχρι και 45% έκπτωση στη μηνιαία συνδρομή της 2ης σύνδεσης Internet Home στο χώρο διαμονής του φοιτητή, για τις περιπτώσεις που υπάρχει ήδη πρώτη σύνδεση στο σπίτι της οικογένειάς του. Σημειώνεται ότι οι πιο πάνω προσφορές ισχύουν μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου 2016 και προϋποθέτουν 12μηνη δέσμευση στην αντίστοιχη υπηρεσία από μέρους του φοιτητή.

    Κουπόνια για φοιτητές αξίας €120, €240 ή €360 για να αποκτήσουν laptop ή tablet

    Όλοι οι φοιτητές πελάτες της Cytanet που έχουν η θα αποκτήσουν από σήμερα και μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου 2016  ένα από τα προϊόντα Internet Home, με την υπογραφή 24μηνης δέσμευσης, μπορούν να επιλέξουν ένα κουπόνι αξίας €120, €240 ή €360 για να αποκτήσουν laptop ή tablet και να το εξοφλήσουν σε 24 άτοκες, ισόποσες, μηνιαίες δόσεις. Η προσφορά περιλαμβάνει και έκπτωση €15, €25 και €40, αντίστοιχα, στα ταμεία του Δικτύου Πωλήσεων της Cyta. Η προσφορά ισχύει μέχρι να εξαντληθούν τα κουπόνια ή τα αποθέματα.  Επιπρόσθετα, οι  φοιτητές επωφελούνται δωρεάν  την  συνδρομή του  12ου μήνα  με ετήσια δέσμευση.

    Περισσότερο… Mobile Internet για 12 μήνες σε φοιτητές και στρατιώτες

    Μια άλλη ενδιαφέρουσα προσφορά που ισχύει για υφιστάμενους και νέους πελάτες των προγραμμάτων RED της Cytamobile Vodafone (RED2, RED3 και RED4) αφορά την παροχή πρόσθετου όγκου Mobile Internet για 12 μήνες αποκλειστικά για φοιτητές και στρατιώτες που υπηρετούν τη θητεία τους χωρίς καμία πρόσθετη επιβάρυνση. Συγκεκριμένα όσοι ενδιαφερόμενοι εμπίπτουν στις κατηγορίες Φοιτητής ή Εθνοφρουρός , αφού παρουσιάσουν την ταυτότητα τους (φοιτητική ή στρατιωτική) μπορούν να επωφεληθούν της  προσφοράς  ως ακολούθως :

    • Παροχή RED2 με 1GB (αντί 500ΜΒ) στη τιμή των €21
    • Παροχή RED3 με 2GB (αντί 1GB) στη τιμή των €33
    • Παροχή RED4 με 5GB (αντί 2GB) στη τιμή των €51

    Σημειώνεται ότι στην περίπτωση που ο πελάτης έχει πρόσθετο όγκο διαφορετικό από τον πιο πάνω, τότε χρεώνεται κανονικά και δεν επωφελείται της  πιο πάνω έκπτωσης.

    Περισσότερες πληροφορίες για όλες τις προσφορές της Cyta, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Δίκτυο Πωλήσεων Cyta (Cytashop, Aeliotis, Hadjimitsis, Smartcom, Soundtech, Bionic), ή να καλούν χωρίς χρέωση το Κέντρο Τηλεφωνικής Εξυπηρέτησης της Cyta στο 132.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles