21 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Cyta: Νέα ειδική προσωρινή διευκόλυνση για την εξόφληση λογαριασμών

    H Cyta συνεχίζει να στηρίζει τους πελάτες της να επιστρέψουν στην κανονικότητα, παρέχοντας μια νέα διευκόλυνση στην αποπληρωμή των λογαριασμών τους. Πιο συγκεκριμένα, με την νέα αυτή ειδική προσωρινή διευκόλυνση που ανακοινώθηκε σήμερα, το ποσό αποσύνδεσης για τον μήνα Ιούλιο ορίστηκε στα €100 και για τον μήνα Αύγουστο στα €70, με στόχο την ομαλή επάνοδο τους στην κανονικότητα, σε ό,τι αφορά την πληρωμή λογαριασμών, η οποία από τον Σεπτέμβριο του 2020 επανέρχεται κανονικά.

    Υπενθυμίζεται ότι η Cyta στο πλαίσιο της συμβολής της στην προσπάθεια να αντιμετωπιστεί η πανδημία και να βοηθήσει τη χώρα και ιδιαίτερα τους πελάτες της να λειτουργήσουν στα ιδιαίτερα δύσκολα δεδομένα που δημιουργήθηκαν, είχε παρατείνει αρχικά την περίοδο μη-διακοπής υπηρεσιών λόγω απλήρωτου λογαριασμού, μέχρι τις 30 Ιουνίου 2020.

    Τέλος, η Cyta συστήνει στους πελάτες του όπως τακτοποιούν έγκαιρα τους λογαριασμούς τους, ώστε να αποφεύγεται αχρείαστη ταλαιπωρία. Προτρέπει, επίσης, όπως γίνεται χρήση των ηλεκτρονικών καναλιών εξόφλησης λογαριασμών (www.cyta.com.cy/ebill-quick-pay).

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles