22.3 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Cyta: Νέα Σύγχρονα Data Centers σε Λευκωσία και Λεμεσό, για Αξιόπιστη Φιλοξενία Υπολογιστικών Συστημάτων

    CYTA SERVERS_NEWSLETTER DIGITAL BANNER 820x250_GR

    Δύο νέα ιδιόκτητα σύγχρονα Κέντρα Δεδομένων (data centers) σε αυτόνομες κτηριακές υποδομές σε Λευκωσία και Λεμεσό,  που έχουν κατασκευαστεί  με τις πλέον αυστηρές προδιαγραφές του προτύπου TIER III, ανακοίνωσε σήμερα η Cyta. Μέσω των δυο νέων Data Centers που βρίσκονται το ένα στην περιοχή της Αγλαντζίας στην Λευκωσία και το 2ο στην περιοχή της Αμαθούντας στην Λεμεσό, η Cyta  θα παρέχει στις επιχειρήσεις ένα σύγχρονο και ασφαλές περιβάλλον φιλοξενίας Εξοπλισμού υπολογιστικών συστημάτων,  που εγγυάται την αξιόπιστη διαθεσιμότητα και ασφάλειά τους.

    Οι υπηρεσίες  φιλοξενίας Εξοπλισμού της Cyta, απευθύνονται σε επιχειρήσεις και οργανισμούς που επιθυμούν να εξασφαλίσουν την αξιόπιστη και αδιάλειπτη λειτουργία του δικού τους εξοπλισμού, καθώς και την απόκτηση και χρήση δικτυακής χωρητικότητας, χωρίς να χρειάζεται να κατασκευάσουν και να συντηρήσουν τον απαραίτητο χώρο στέγασης, διαδικτύωσης, υποστήριξης και παρακολούθησης του εξοπλισμού τους . Με τον τρόπο αυτό οι εταιρίες περιορίζουν το λειτουργικό τους κόστος, εξοικονομούν επενδύσεις που σε κάθε άλλη περίπτωση θα ήταν αναγκασμένες να χρηματοδοτήσουν για την ανάπτυξη και συντήρηση ιδιόκτητων υποδομών και ταυτόχρονα αποκτούν μεγαλύτερη ευελιξία στην ικανοποίηση των μελλοντικών επιχειρηματικών τους αναγκών.

    Η υπηρεσία Φιλοξενίας  Εξοπλισμού στα Kέντρα Δεδομένων της Cyta  θα παρέχεται στις επιχειρήσεις με μηνιαίο πάγιο. Η υπηρεσία θα είναι  διαθέσιμη σε πέντε επιλογές προσφέροντας έτσι  την δυνατότητα στις επιχειρήσεις να επιλέξουν το προϊόν που εξυπηρετεί καλύτερα τις σημερινές τους ανάγκες, αλλά και  για να διαφοροποιήσουν την επιλογή τους  για την κάλυψη μελλοντικών τους αναγκών

    cyta data center

    Ιδανικές συνθήκες για αξιόπιστη φιλοξενία εξοπλισμού υπολογιστικών συστημάτων

    Σε ό,τι αφορά τις υποδομές, η σχεδίαση και  κατασκευή και των δυο νέων Data Centers, έχει βασισθεί σε αυστηρές προδιαγραφές διεθνών οίκων κατασκευής συστημάτων πληροφορικής. Παράλληλα, οι κτιριακές εγκαταστάσεις έχουν διαμορφωθεί έτσι ώστε να είναι ανθεκτικές σε όλων των ειδών τις πιθανές φυσικές καταστροφές (π.χ. πυρκαγιά, πλημμύρα και σεισμός) και παρέχουν την απαιτούμενη αντοχή σε όλες τις πιθανές καταπονήσεις. Επιπλέον, και τα δυο νέα Data Centers είναι εξοπλισμένα με σύγχρονα συστήματα πυρανίχνευσης και καταστολής πυρκαγιάς, φυσικής ασφάλειας μέσω Κλειστού Συστήματος Παρακολούθησης (CCTV), Έλεγχων Πρόσβασης (Access Control), Έλεγχων Παραβίασης (Intrusion Detection System) και 24/7 Φύλαξη κτιρίων και εγκαταστάσεων από Ιδιωτική Στατική/Περιπολική Φύλαξη.

    Ιδιαίτερη πάντως έμφαση δόθηκε από την Cyta, στην εφεδρεία όλων των κρίσιμων υποδομών όπως η παροχή ισχύος  ( διαθέτουν δύο ανεξάρτητα κυκλώματα παροχής ηλεκτρικής ενέργειας), διπλές γεννήτριες, UPS και συστήματα κλιματισμού. Παρακολούθηση της σταθερότητας του δικτύου έτσι ώστε να είναι διαθέσιμη η υπηρεσία 99,9%. Παρέχουν επίσης υπηρεσίες διασύνδεσης υψηλής ποιότητας και μεγάλων χωρητικοτήτων  που  ανταποκρίνονται στις ανάγκες κάθε επιχείρησης.

    Τέλος να σημειωθεί ότι τα νέα Κέντρα Δεδομένων της Cyta είναι κατασκευασμένα με υψηλές προδιαγραφές, είναι επιπέδου TIER III, και πιστοποιημένα με ISO 27001.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles