11.3 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Cyta: Νέο κατάστημα στο The Mall of Nicosia ανεβάζει τον αριθμό των καταστημάτων της στα 22 Παγκύπρια

    cytashop nicosia mall cyprus (3)

    Ένα νέο κατάστημα στο καινούργιο εμπορικό κέντρο The Mall of Nicosia στη περιοχή της  Λακατάμιας, πρόσθεσε πρόσφατα η Cyta στο δίκτυο καταστημάτων της, ανεβάζοντας συνολικά τον αριθμό τους στα 22 Παγκύπρια. Το νέο κατάστημα της Cyta, σχεδιάστηκε σύμφωνα με τα νέα αναβαθμισμένα πρότυπα του Οργανισμού, με στόχο να απολαμβάνει ο κύπριος καταναλωτής την υψηλότερη ποιότητα εξυπηρέτησης. Στο νέο κατάστημα Cyta, που άνοιξε τις πόρτες του για τους καταναλωτές πριν από λίγες μέρες, άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό της Cyta είναι στη διάθεση του κοινού για ενημέρωση και εξυπηρέτηση σχετικά με τα πακέτα σύνδεσης υπηρεσιών, τις τρέχουσες προσφορές και για πώληση συσκευών και αξεσουάρ.

    Σημειώνεται ότι εκτός από τα καταστήματα Cyta που βρίσκονται σε όλες τις επαρχίες της Κύπρου, η Cyta προσφέρει τη δυνατότητα εξυπηρέτησης των πελατών της και μέσα από διάφορα άλλα κανάλια, όπως το Κέντρο Τηλεξυπηρέτησης Οικιακών Πελατών (στον αριθμό 132) και Επιχειρηματικών Πελατών (στον αριθμό 150) τα οποία λειτουργούν 24 ώρες το 24ωρο, και την ιστοσελίδα www.cyta.com.cy.

    Παράλληλα, αξιοποιώντας τις δυνατότητες των κοινωνικών δικτύων  oι πελάτες μπορούν επίσης να απευθύνονται στα επίσημα κανάλια ηλεκτρονικής εξυπηρέτησης στο Twitter (@cytasupport) και στο Facebook μέσω messenger (facebook-cytaofficial), όπου μπορούν να λαμβάνουν προσωπικές απαντήσεις στα ερωτήματά τους. Επιπρόσθετα, μπορούν να  δουν σύντομα ενημερωτικά βίντεο για τη χρήση των διαφόρων υπηρεσιών στο YouTube, και στο κανάλι Cyta Support.

    Τέλος, για τις  περιπτώσεις χειρισμού βλαβών σε συσκευές που έχουν αγοραστεί από τη Cyta, το κοινό της Λευκωσίας μπορεί να απευθύνεται στο κατάστημα Cyta Support Center που βρίσκεται στην Λεωφόρο Αθαλάσσας.

    cytashop nicosia mall cyprus (2) cytashop nicosia mall cyprus (1)

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles