16.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Η Cyta στηρίζει το Startup Grind Cyprus: Την Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2015 η 2η συνάντηση του Startup Grind Cyprus με την συμμετοχή του κ. Γιάννη Γεωργούλα

    cyta start up grind

    Πραγματοποιείται την ερχόμενη Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2015 και ώρα 19:00 – 21:30 στο Aμφιθέατρο των Κεντρικών Γραφείων της Cyta, στη Λευκωσία, η δεύτερη συνάντηση του Startup Grind Cyprus που όπως είναι γνωστό στηρίζεται από την Cyta. Στην συνάντηση αυτή θα φιλοξενήθει ο κ. Γιάννης Γεωργούλας, ιδρυτής του Way Out Communications, Wizworks, Starsound Records και Γενικός  Διευθυντής των εκδηλώσεων του περιοδικού The Economist σε Ελλάδα και Κύπρο.

    Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης ο κ. Γιάννης Γεωργούλας θα μοιραστεί με τους παρευρισκόμενους τις εμπειρίες, τις γνώσεις και τις απόψεις του, σχετικά με τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι νεοσύστατες επιχειρήσεις, καθώς επίσης και τις πιθανότητες επιβίωσής τους.

    Αξίζει να σημειωθεί ότι το Startup Grind είναι ένας διεθνής οργανισμός, που έχει σαν στόχο την παροχή έμπνευσης, εκπαίδευσης και διάχυσης γνώσης προς τους startup επιχειρηματίες, αλλά και τη μεταξύ τους σύνδεση και δικτύωση. Στηρίζεται από την Google for Entrepreneurs. Ο οργανισμός φιλοξενεί μηνιαίες συναντήσεις σε 150 πόλεις και 65 χώρες, όπου συνδέει ιδρυτές και επενδυτές, οι οποίοι ανταλλάσουν ιδέες και εμπειρίες για δημιουργία εταιρειών.

    Περισσότερες πληροφορίες για τον κ. Γιάννη Γεωργούλα, αλλά και για το πρόγραμμα της εκδήλωσης, μπορείτε να βρείτε στη σελίδα: https://www.facebook.com/events/179557859048733/

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles