18.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Cyta: Στρατηγικός συνεργάτης της Accept-ΛΟΑΤΙ Κύπρου

    Τριετή συμφωνία στρατηγικής συνεργασίας με την Accept-ΛΟΑΤΙ Κύπρου ανακοινώσε η Cyta. Η συμφωνία αυτή αποτυπώνει τη δέσμευση της Cyta σε ζητήματα σεβασμού και ίσης αντιμετώπισης, που ενσωματώνονται σε όλες τις λειτουργίες και επαφές του Οργανισμού με το προσωπικό, τους προμηθευτές και τους πελάτες του.

    Παράλληλα, επιβεβαιώνει την προσήλωση της Cyta να αγκαλιάζει την κοινωνική ποικιλομορφία την ισότητα και την συμπερίληψη, στοιχεία που βρίσκονται άλλωστε στον πυρήνα της αποστολής της, να παρέχει δηλαδή, επικοινωνία για όλους και παντού, με υποδομές και υπηρεσίες που εξυπηρετούν κάθε μέλος της Κοινωνίας, ανεξάρτητα από ταυτότητα φύλου, θρησκευτική πεποίθηση, εθνικότητα, σεξουαλικό προσανατολισμό, οικονομική κατάσταση, αναπηρία ή οποιαδήποτε άλλη προσωπική ή κοινωνική συνθήκη.

    Όπως τόνισε ο CEO της Cyta κ Aντρέας Νεοκλέους, «Στη Cyta αναγνωρίζουμε ότι η δημιουργία ενός περιβάλλοντος εργασίας χωρίς αποκλεισμούς, που περιλαμβάνει όλους, είναι ζωτικής σημασίας για την ευημερία, την παραγωγικότητα και την προσωπική εξέλιξη των ανθρώπων μας. Έχουμε εισαγάγει πολιτικές και δημιουργήσει ένα νέο ρόλο Λειτουργού Ποικιλομορφίας, Ισότητας και Συμπερίληψης. Στα καθήκοντα της Λειτουργού περιλαμβάνεται ο σχεδιασμός και η υλοποίηση στρατηγικής και ενεργειών, για τη δημιουργία μιας κουλτούρας συμπερίληψης και την ενδυνάμωση του προσωπικού σε κάθε πτυχή του Οργανισμού. Ενώνοντας τις δυνάμεις μας με την Accept-ΛΟΑΤΙ Κύπρου, επιδιώκουμε να κάνουμε ένα ακόμα βήμα, προς μια πιο συμπεριληπτική κοινωνία».

    Τέλος, σημειώνεται ότι στο πλαίσιο της νέας αυτής συνεργασίας και της σειράς δράσεων που προγραμματίζονται, η Cyta θα είναι, υποστηρικτής της Πορείας Υπερηφάνειας Κύπρου.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles