16.7 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    CYTA: Τιμήθηκε με το βραβείο «EVENT MARKETER OF THE YEAR»

    Το βραβείο του «EVENT MARKETER OF THE YEAR», των «Cyprus Εvent Awards» που επιβραβεύει την εμπορική επιχείρηση (corporate brand) της οποίας οι εκδηλώσεις συγκέντρωσαν τους περισσότερους βαθμούς, από το σύνολο των βραβείων που έχει κερδίσει, στο σύνολο των κατηγοριών σε όλες τις ενότητες, από όλα τα προϊόντα και υπομάρκες που ανήκουν στο portfolio της απονεμήθηκε στη Cyta, σε τελετή που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2020 στη Λευκωσία.

    Στην ίδια τελετή η Cyta κέρδισε το Silver Award στις  κατηγορίες Brand & Experiences και Brand Event & Brand Senses, για την εκδήλωση της Cytamobile-Vodafone «To πρώτο 5G Holographic Call στην Κύπρο» που πραγματοποιήθηκε τον Ιούλιο 2019. Η εκδήλωση είχε πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με την MUSSION 3D UK και την PR Partners, για την ανακοίνωση της λειτουργίας του 1ου πιλοτικού δικτύου 5G στην Κύπρο. Αξιοποιώντας τις δυνατότητες των τεχνολογιών αιχμής που διαθέτει, η Cyta πραγματοποίησε την πρώτη κλήση επαυξημένης πραγματικότητας (Augmented Reality), με χρήση ολογραμμάτων, που έγινε ποτέ στη χώρα μας, μέσω του πιλοτικού της δικτύου τεχνολογίας 5G.

    Επίσης, η υποψηφιότητα του συνεργάτη της Cyta, MSPS Cyprus, για την εκδήλωση της Cytamobile-Vodafone «5G VR ACTIVITY», βραβεύτηκε με το Gold Award στην κατηγορία Sponsorships. Η συγκεκριμένη εκδήλωση πραγματοποιήθηκε τον Οκτώβρη 2019, στο πλαίσιο του Digital Agenda Summit, σε συνεργασία με την εταιρία Silversky3D.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles