16 C
Athens
Σάββατο, 11 Μαΐου, 2024
More

    Cyta: Την Τετάρτη 12 Ιουνίου, παρουσιάζει σε Δήμους και Κοινότητες της Κύπρου την λύση Managed Wi-Fi

    cyta wifi-990x556

    Την ολοκληρωμένη λύση Managed Wi-Fi που απευθύνεται σε Δήμους και Κοινότητες της Κύπρου, θα παρουσιάσει η Cyta την ερχόμενη Τετάρτη 12 Ιουνίου, στις 5:00 το απόγευμα, στα Κεντρικά της Γραφεία στη Λευκωσία.

    Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης, που πραγματοποιείται στο πλαίσιο του έργου της Ευρωπαϊκής Ένωσης  WiFi4EU που προωθεί την ανάπτυξη δικτύων WiFi σε Δήμους και Κοινότητες για παροχή  στους πολίτες δωρεάν πρόσβασης στο διαδίκτυο σε πολυσύχναστους δημόσιους χώρους (π.χ. Πλατείες, πάρκα, δημόσια κτίρια κλπ.), η Cyta, θα παρουσίαση μια ολοκληρωμένη λύση για εγκατάσταση, λειτουργιά και διαχείριση δικτύου WiFi καθώς και άλλες λύσεις που μπορούν να αναπτύξουν οι Δήμοι και οι Κοινότητες της Κύπρου με στόχο την τεχνολογική αναβάθμιση τους.

    Σημειώνεται ότι δικαιούχοι του προγράμματος WiFi for Europe (WiFi4EU) είναι Δήμοι και κοινότητες της χώρας. Κάθε Δήμος μπορεί να λάβει ένα μόνο δελτίο για όλη τη διάρκεια της δράσης. Δηλαδή δήμοι που έχουν επιλεγεί να λάβουν δελτίο στο πλαίσιο συγκεκριμένης πρόσκλησης δεν έχουν δικαίωμα να υποβάλουν αίτηση σε μεταγενέστερες προσκλήσεις (Δήμοι που υπέβαλαν αίτηση αλλά δεν έλαβαν δελτίο, μπορούν να υποβάλουν και πάλι αίτηση σε περίπτωση επόμενης πρόσκλησης).

    Η αξία του δελτίου είναι 15.000 € και καλύπτει το κόστος εξοπλισμού και εγκατάστασης. Ο δικαιούχος Δήμος η Κοινότητα αναλαμβάνει τα λειτουργικά έξοδα του δικτύου, όπως μηνιαία συνδρομή σε τηλεπικοινωνιακό πάροχο και συντήρηση του εξοπλισμού. Οι δικαιούχοι μπορούν επίσης να χρησιμοποιήσουν το δελτίο WiFi4EU για μερική χρηματοδότηση έργου μεγαλύτερης αξίας, ενώ οι  οποιεσδήποτε δαπάνες εξοπλισμού και εγκατάστασης πέραν της αξίας του δελτίου θα πρέπει να καλύπτονται από άλλους πόρους που εξασφαλίζει ο Δήμος.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles