16.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Cyta: Τρεις νέες δράσεις για στήριξη του Ανιχνευτικού Προγράμματος Ακοής Νεογνών

    Με τρεις νέες δράσεις που θα υλοποιηθούν κατά την περίοδο των φετινών Χριστουγέννων, η Cyta στέκεται και φέτος δίπλα στο Κέντρο Προληπτικής Παιδιατρικής, στηρίζοντας το Ανιχνευτικό Πρόγραμμα Ακοής Νεογνών. Οι νέες αυτές δράσεις περιλαμβάνουν ένα παζαράκι με αξεσουάρ επικοινωνίας στα καταστήματα Cyta παγκύπρια, συνεργασία με τις Ταχυδρομικές Υπηρεσίες για τη δράση «Γράμμα στον Άη Βασίλη» και τέλος, τη δημιουργία ηλεκτρονικής κάρτας ευχών με τη βοήθεια σχολείων, παιδιών και εκπαιδευτικών, από όλη την Κύπρο.

    Αναλυτικότερα,

    Aξεσουάρ τηλεπικοινωνίας με μόνο €1 

    Στα καταστήματα Cyta σε όλη την Κύπρο τοποθετήθηκαν ειδικά κουτιά με παλιά αξεσουάρ κινητής τηλεφωνίας, τα οποία μπορεί κάποιος να τα προμηθευτεί έναντι ενός συμβολικού ποσού. Ολα τα έσοδα από τις πωλήσεις θα διατεθούν για ενίσχυση του έργου του Ανιχνευτικού Προγράμματος Ακοής Νεογνών του Κέντρου Προληπτικής Παιδιατρικής. Σημειώνεται ότι πρόκειται για αξεσουάρ που ταιριάζουν σε πολλά προηγούμενα μοντέλα συσκευών που κυκλοφορούν σήμερα.

    Γράμμα στον Άη Βασίλη – Η Cyta βοηθά τον Άγιο και τις Ταχυδρομικές Υπηρεσίες

    Αξιοποιώντας τη συνεργασία της τα τελευταία χρόνια με τα Κυπριακά Ταχυδρομεία, η Cyta, ενεργοποίησε και φέτος την πλατφόρμα «post2santa» που ανάπτυξε για να διευκολύνει τα Κυπριακά Ταχυδρομεία στη διαχείριση των πολλών γραμμάτων που έστελναν κάθε χρόνο τα παιδιά στον Άη Βασίλη.  Η συγκεκριμένη πλατφόρμα δίνει τη δυνατότητα σε όλα τα παιδιά μαζί με τους γονείς τους, να στείλουν ηλεκτρονικά το γράμμα τους στον Άη Βασίλη! Αυτός, με τη σειρά του, απαντά στο κάθε ένα παιδί, ονομαστικά, σε γράμμα που τους στέλνει ταχυδρομικώς.
    Με το μήνυμα «Η μαγεία των γιορτών σ’ ένα γράμμα», για κάθε γράμμα στον Άη Βασίλη μέσω της πλατφόρμας «post2santa», η Cyta δεσμεύτηκε να προσφέρει το ποσό του €1 με μέγιστο ποσό τις €5.000 για στήριξη του Ανιχνευτικού Προγράμματος Ακοής Νεογνών.

    Αξίζει να σημειωθεί ότι η αγάπη γονιών και παιδιών ξεπέρασε κάθε προηγούμενο αριθμό, καθώς 14.373 γράμματα έφτασαν φέτος στον Άη Βασίλη μέσω της πλατφόρμας που δημιούργησε η Cyta για τα Κυπριακά Ταχυδρομεία.

    Ηλεκτρονική κάρτα ευχών 

    Η τελευταία δράση της Cyta αφορά τη δημιουργία ηλεκτρονικής κάρτας ευχών για το 2021. Η φετινή ιδέα για την κάρτα, είναι εμπνευσμένη από τον στιχουργό Σταύρο Σταύρου, ο οποίος δημιούργησε το τραγούδι της κάρτας, εμπλέκοντας παιδιά από 21 σχολεία με το κάθε σχολείο να ετοιμάζει το δικό του βιντεάκι.  Συμμετέχουν σχολεία από κάθε επαρχία της ελεύθερης Κύπρου, του κατεχόμενου Ριζοκαρπάσου, της Κυπριακής Παροικίας του Ηνωμένου Βασιλείου, καθώς και τριών ειδικών σχολείων, όπως είναι η Σχολή Κωφών, η Σχολή Τυφλών και το Ειδικό Σχολείο «Ευαγγελισμός». Τα 21 παιδιά τραγουδούν χωριστά, αλλά και όλα μαζί, ένα τραγούδι που γράφτηκε ειδικά για να στείλουν μήνυμα αισιοδοξίας και ευχές για τη νέα χρονιά που έρχεται. Η ηλεκτρονική κάρτα ευχών της Cyta είναι πρόσβαση εδώ.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles