17.4 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Cyta: Υπέγραψε 1η τον Εθνικό Καταστατικό Χάρτη για Ίσες Ευκαιρίες και Σεβασμό της Διαφορετικότητας στο Χώρο Εργασίας

    DSC_5640

    Τον Εθνικό Καταστατικό Χάρτη της Διαφορετικότητας στο Χώρο Εργασίας υιοθετεί η Cyta. Τον Χάρτη υπέγραψε εκ μέρους της Cyta, ο Ανώτατος Εκτελεστικός Διευθυντής, κ. Ανδρέας Νεοκλέους, σε τελετή που πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2019, στα Κεντρικά Γραφεία της Αρχής Τηλεπικοινωνιών Κύπρου στη Λευκωσία. Ο Εθνικός Καταστατικός Χάρτης της Διαφορετικότητας στο Χώρο Εργασίας εντάσσεται στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού προγράμματος Erasmus+ “DIMAIN”, με Εθνικό Εταίρο το Κέντρο Κοινωνικής Καινοτομίας (Center for Social Innovation).

    Στόχος του είναι η προώθηση της διαχείρισης της διαφορετικότητας και της ένταξης, καθώς και η διασφάλιση ίσων ευκαιριών στον εργασιακό χώρο. Με την υπογραφή αυτού του Χάρτη, η Cyta καθίσταται ο πρώτος οργανισμός στην Κύπρο που υιοθετεί τις πρόνοιες του, σηματοδοτώντας συνάμα στο πεδίο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, τη βαρύτητα που προσδίδει η Cyta στην ανάγκη για δίκαιη και αμερόληπτη αντιμετώπιση όλων των ανθρώπων και την εξασφάλιση των κατάλληλων συνθηκών που ενθαρρύνουν τη διαφορετικότητα και διασφαλίζουν την ανθρώπινη αξιοπρέπεια.

    Όπως ανέφερε στο χαιρετισμό του ο Ανώτατος Εκτελεστικός Διευθυντής της Cyta, κ. Αντρέας Νεοκλέους, «Υπογράφοντας τον Εθνικό Καταστατικό Χάρτη της Διαφορετικότητας στο Χώρο Εργασίας, αναγνωρίζουμε ότι μπορούμε να γίνουμε ακόμα καλύτεροι και ταυτόχρονα αποδεικνύουμε ότι η επιχειρηματική αριστεία αποτελεί διαχρονική μας επιδίωξη και κομμάτι του DNA μας. Μπορούμε και οφείλουμε να βελτιώσουμε τις διαδικασίες μας, τον τρόπο που επικοινωνούμε και συμπεριφερόμαστε, την ίδια την κουλτούρα μας, διασφαλίζοντας, με οδηγό μας τον Χάρτη, ότι η Cyta προσφέρει ένα εργασιακό περιβάλλον αποδοχής και αμοιβαίας εμπιστοσύνης, ελεύθερο από προκαταλήψεις».

    DSC_5648 (Small) cyta neocleous andreas DSC_5613 DSC_5593

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles