18.5 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Cyta: Νέα υπηρεσία Mobile Applications για μικρομεσαίες επιχειρήσεις

    cyta-mobile applications- focus on group

    Κάτι που φαίνεται να μην έχουν κατανοήσει σε βάθος οι κυπριακές επιχειρήσεις, είναι ότι για να μπορείς να είσαι ανταγωνιστικός, τόσο στην τοπική όσο και στην παγκόσμια αγορά, είναι αναγκαίο να αναδείξεις, και να αξιοποιήσεις στο μέγιστο βαθμό το στοιχείο της διαφορετικότητας σου προσαρμοσμένο στις σύγχρονες ανάγκες των καταναλωτών. Το κενό αυτό φαίνεται να εντόπισε η Cyta, η οποία, σε συνεργασία με τη FOCUS-ON GROUP,  προσφέρει πλέον μέσω της υπηρεσίας Mobile Applications, ένα ολοκληρωμένο πακέτο Mobile & Tablet applications, σχεδιασμένο για να εξυπηρετεί τις ανάγκες κάθε επαγγελματικής ομάδας και επιχείρησης.

    Πιο συγκεκριμένα, με την νέα υπηρεσία Mobile Applications παρέχεται η δυνατότητα στις επιχειρήσεις να πωλούν, να πληροφορούν και να επικοινωνούν με πελάτες και συνεργάτες κάθε στιγμή, όπου κι αν βρίσκονται. Τα οφέλη για τις επιχειρήσεις είναι μεταξύ άλλων η αύξηση της προβολής, η αύξηση της ανταγωνιστικότητας, άμεση πρόσβαση του χρήστη για σκοπούς ενημέρωσης , διαδραστικότητα με τους πελάτες, ειδοποιήσεις για ειδικές εκδηλώσεις, παρουσιάσεις και ειδικές προσφορές για τα μέλη και εύκολη ενημέρωση για τα νέα προϊόντα.

    Σημειώνεται ότι η νέα αυτή υπηρεσία εντάσσεται στην γενικότερη προσπάθεια της Cyta για παροχή καινοτόμων λύσεων προς τις επιχειρήσεις, ενισχύοντας παράλληλα το χαρτοφυλάκιο των Υπηρεσιών Cloud που προσφέρει ο οργανισμός. Οι εφαρμογές είναι διαθέσιμες, τόσο στο App Store, όσο και στο Google Play.

    Η υπηρεσία Mobile Applications παρουσιάστηκε σε επιχειρηματικούς πελάτες και συνεργάτες του Οργανισμού, καθώς και σε εκπροσώπους των ΜΜΕ, την Τρίτη 9 Δεκεμβρίου, στα Κεντρικά Γραφεία της Cyta. Την εκδήλωση χαιρέτισε ο Ανώτατος Εκτελεστικός Διευθυντής της Cyta κ. Άριστος Ριρής, ο οποίος τόνισε ότι η παροχή υπηρεσιών Mobile Applications ενισχύει το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα του Οργανισμού, καθώς ικανοποιεί πλήρως την απαίτηση των επιχειρήσεων για μετάβαση σε καινοτόμες εφαρμογές με ασφάλεια, ταχύτητα, εξυπηρέτηση και υποστήριξη.

    O κ. Παντελής Φραγκούλης, στέλεχος του τμήματος Καινοτομίας και Ανάπτυξης Υπηρεσιών, αναφέρθηκε στην Καινοτομία και την Επιχειρηματικότητα, ως κύριους πυλώνες της στρατηγικής της Cyta.

    Ο κ. Νεόφυτος Μορφής, στέλεχος των Υπηρεσιών Cloud, παρουσίασε τα πλεονεκτήματα των Mobile Applications, τονίζοντας ότι η Cyta προσφέρει ολοκληρωμένες προτάσεις στις επιχειρήσεις, με διακεκριμένους τοπικούς και διεθνείς συνεργάτες και με την ασφάλεια και αξιοπιστία των υποδομών και των Κέντρων Δεδομένων της Cyta.

    Ο Εκτελεστικός Διευθυντής της FOCUS-ON GROUP, κ. Νικόλαος Ζιάκας παρουσίασε ζωντανά στους παρευρισκομένους τις δυνατότητες των Mobile Applications και απάντησε σε σχετικές ερωτήσεις.

    Περισσότερες πληροφορίες υπάρχουν διαθέσιμες στην ιστοσελίδα www.cyta.com.cy/cloud-services

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles