19.2 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Cytamobile-Vodafone: Νέο Πρόγραμμα Επιβράβευσης soeasy Rewards

    Η Cytamobile-Vodafone από σήμερα, Τετάρτη 27 Ιουνίου 2012 στις 12:00 μ.μ., θέτει σε εφαρμογή ένα νέο Πρόγραμμα Επιβράβευσης, για τους πελάτες της προπληρωμένης soeasy, το οποίο θα έχει διάρκεια ένα χρόνο.

    Πως λειτουργεί

    Με το νέο Πρόγραμμα Επιβράβευσης soeasy Rewards, κάθε φορά που κάποιος πελάτης κάνει top-up €5 ή περισσότερα θα παίρνει με SMS στο κινητό του ένα μοναδικό 5ψήφιο κωδικό.


     

     

     

     

     

    Τον κωδικό αυτό μαζί με τον αριθμό του κινητού του, θα μπορεί να τον καταχωρήσει στην ιστοσελίδα www.soeasy.com.cy/rewards και θα μάθει αμέσως το δώρο του! Με το soeasy Rewards όλοι οι πελάτες επιβραβεύονται κάθε φορά που κάνουν top-up!

     

     

     

     

     

    Επίσης, σε περίπτωση που κάποιος πελάτης δεν έχει πρόσβαση στο Internet θα υπάρχει η δυνατότητα ο κωδικός να σταλεί με SMS στον αριθμό 8282, χωρίς χρέωση.

    Τα δώρα του soeasy Rewards

    Οι πελάτες που κάνουν top-up €5 θα επιβραβεύονται με υπηρεσίες (δώρα δικτύου) όπως λεπτά για τοπικές κλήσεις, SMS, Διεθνείς κλήσεις και Welcome Tones. Όσοι πελάτες κάνουν top-up €10 ή και περισσότερα θα μπορούν να διεκδικήσουν ένα από τα 250 μεγάλα δώρα κάθε μήνα όπως ταξίδια, gadgets και μοναδικές εμπειρίες. Τα μεγάλα δώρα θα διαφοροποιούνται κάθε μήνα και θα ενημερώνεται αντίστοιχα η ιστοσελίδα www.soeasy.com.cy/rewards

    Τα μεγάλα δώρα για την περίοδο Ιουνίου – Ιουλίου είναι: Ταξίδι για δύο στη Βαρκελώνη, Ταξίδι για δύο στη Μύκονο, iPad New, PS Vita, εισιτήρια για Waterpark, Paintball, δωροκουπόνια για παγωτό και διάφορα άλλα τα οποία θα μπορείτε να δείτε στη σελίδα του soeasy Rewards.

    Τα δώρα δικτύου (λεπτά ομιλίας, SMS, κτλ) θα ενεργοποιούνται στο κινητό τηλέφωνο μόλις ο πελάτης καταχωρήσει τον κωδικό του στην ιστοσελίδα και μάθει το δώρο του. Τα μεγάλα δώρα (όπως εισιτήρια, gadgets κτλ), θα αποστέλλονται με courier στη διεύθυνση που θα δηλώσει στην ιστοσελίδα.

    My info

    Στην ιστοσελίδα θα υπάρχει, στην σελίδα ‘My info’, πλήρες ιστορικό με τους κωδικούς που έχει εξαργυρώσει ο πελάτης, τα δώρα που έχει πάρει, καθώς και πληροφορίες με τους κωδικούς που είναι σε Στην ιστοσελίδα θα υπάρχει, στην σελίδα ‘My info’, πλήρες ιστορικό με τους κωδικούς που έχει εξαργυρώσει ο πελάτης, τα δώρα που έχει πάρει, καθώς και πληροφορίες με τους κωδικούς που είναι σε εκκρεμότητα. Ο πελάτης θα μπορεί να μπει στη σελίδα ‘My info’ καταχωρώντας τον αριθμό του κινητού του και έναν οποιοδήποτε κωδικό, είτε καινούργιο είτε παλιό.

    Υποστήριξη

    Η υποστήριξη των πελατών όσον αφορά το soeasy Rewards θα γίνεται μέσω του Κέντρου Τηλεφωνικής Εξυπηρέτησης 132. Υπάρχει ειδική πλατφόρμα στην οποία οι Λειτουργοί του Κέντρου Τηλεφωνικής Εξυπηρέτησης έχουν πρόσβαση και έχουν εκπαιδευτεί για να μπορούν να εξυπηρετήσουν τους πελάτες.

    Related Articles

    3 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles