19.2 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Cytamobile-Vodafone: Διπλάσιο mobile internet στα RED με το 4G

    verizon-4g-lte1

    Με αφορμή το επικείμενο επίσημο λανσάρισμα της υπηρεσίας 4G και την ολκληρωση των εργασιών αναβάθμισης του δικτύου της Cyta σε όλη την Κύπρο, η Cytamobile-Vodafone ξεκίνησε από χθες Κυριακή 1η Νοεμβρίου 2015, να προσφέρει σε όλους τους πελάτες των προγραμμάτων RED 2, RED 3 και RED 4, μέχρι και διπλάσιο όγκο mobile internet, χωρίς επιπρόσθετη χρέωση. Με την κίνηση αυτή η Cyta, αποδεικνύει τον προσανατολισμό της Cytamobile-Vodafone προς τους συνδρομητές της, δίνοντας παράλληλα το στίγμα της γενικότερης προσέγγισης του Οργανισμού, σε σχέση με την αναβάθμιση των υποδομών και των υπηρεσιών δικτύου (Σταθερής τηλεφωνίας, κινητής τηλεφωνίας και διαδικτύου) που βρίσκεται σε φάση ολοκλήρωσης.

    Ειδικότερα, σε ότι αφορά την Cytamobile-Vodafone, η αρχή έγινε από χθες Κυριακή 1η Νοεμβρίου 2015, όπου οι πελάτες  των προγραμμάτων RED 2, RED 3 και RED 4, έχουν στη διάθεσή τους χωρίς επιπρόσθετο κόστος, ακόμη περισσότερο mobile internet, ανεξαρτήτως τεχνολογίας (2G, 3G, 4G), σύμφωνα με τον πιο κάτω πίνακα:

      RED 2 RED 3 RED 4
    Mobile Internet 500 ΜΒ από 300 ΜΒ 1024 ΜΒ από 500 ΜΒ 2 GB από 1 GB
    Λεπτά 300 600 Απεριόριστα
    SMS 300 Απεριόριστα Απεριόριστα
    Personal Cloud 2 GB 3 GB 5 GB

    Σημειώνεται επίσης, ότι όλοι ανεξαίρετα οι πελάτες της Cytamobile-Vodafone (RED, Classic, Light, MakeYourOwn, soeasy), που διαθέτουν συσκευή 4G, μπορούν να συνδεθούν και με το δίκτυο 4G, με την ίδια χρέωση.

    Διευκρινίζεται πάντως, ότι σε πρώτη φάση το δίκτυο 4G θα καλύψει τα αστικά κέντρα Λευκωσίας και Λεμεσού και θα επεκτείνεται σταδιακά ώστε, μέχρι το τέλος του χρόνου, να καλύψει όλες τις πόλεις. Η επέκταση του δικτύου θα συνεχιστεί, με στόχο την ευρύτερη δυνατή κάλυψη όλων των περιοχών.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles