20.3 C
Athens
Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024
More

    Cytamobile Vodafone: Δωρεάν 1GB επιπρόσθετο Mobile Internet στις νέες συνδέσεις πακέτων soeasy!

    1GB επιπρόσθετο Mobile Internet θα προσφέρει δωρεάν από την ερχόμενη Πέμπτη 1η Σεπτεμβρίου και μέχρι την 31η  Οκτωβρίου 2016 η Cytamobile Vodafone, σε κάθε νέα σύνδεση πακέτου προπληρωμένης κινητής τηλεφωνίας soeasy (εκτός των €5 και των 100 δωρεάν SMS που περιλαμβάνει αρχικά το πακέτο σύνδεσης soeasy).

    Σημειώνεται επίσης ότι, τo επιπρόσθετο 1GB Mobile Internet θα έχει την ίδια διάρκεια ισχύος (90 ημέρες) με τα €5 και τα 100 SMS που διαθέτει το αρχικό πακέτο σύνδεσης soeasy. Παράλληλα, το 1GB επιπρόσθετο Mobile Internet θα καταναλώνεται πρώτο, σε περίπτωση που ο πελάτης προσθέσει πακέτο Mobile Internet στο λογαριασμό του ή κερδίσει Mobile Internet από το πρόγραμμα soeasy Rewards της Cytamobile Vodafone.

    Τέλος, οι πελάτες με σύνδεση πακέτου προπληρωμένης κινητής soeasy, μπορούν οποιαδήποτε στιγμή το θελήσουν, να ελέγξουν εύκολα το υπόλοιπο του επιπρόσθετου 1GB Mobile Internet που θα τους προσφέρεται δωρεάν, καλώντας  απλά το 1882 (όπου θα ενημερώνονται άμεσα μέσω αυτόματου Οδηγού για το υπόλοιπο τους) ή εναλλακτικά μέσω ussd πατώντας απλά *110# και *110*1#.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles