19.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Cytamobile-Vodafone: PersonalCloud και liveSports για τους πελάτες των προγραμμάτων RED

    Δύο νέες εφαρμογές που φέρουν την ονομασία personalCloud και liveSports και είναι διαθέσιμες στο App Store και στο Google play ανακοίνωσε πρόσφατα η Cyta, για τους συνδρομητές των προγραμμάτων RED της Cytamobile-Vodafone.

    Πιο συγκεκριμένα, με την εφαρμογή personalCloud, οι πελάτες μπορούν να αποκτήσουν δωρεάν προσωπικό χώρο  για να αποθηκεύουν εύκολα και με ασφάλεια, επαφές, φωτογραφίες, βίντεο, μουσική και άλλα αρχεία. Ταυτόχρονα, μπορούν να έχουν άμεση πρόσβαση σ΄αυτά από όλες τους τις συσκευές (smartphone, laptop & tablet) όπου κι αν βρίσκονται.

    Σημειώνεται ότι, ο διαθέσιμος όγκος που περιέχει το personalCloud διαφέρει ανάλογα με το πακέτο RED που διαθέτει ο πελάτης. Συγκεκριμένα:

    Πακέτο RED

    Όγκος personalCloud

    RED1

    1GB

    RED2

    2GB

    RED3

    3GB

    RED4

    5GB

    Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη αποκλειστικά για τους πελάτες των προγραμμάτων RED και προϋποθέτει εγγραφή μέσα από την ιστοσελίδα της Cytamobile-Vodafone. Μέσω της ιστοσελίδας, οι πελάτες μπορούν αν επιθυμούν, να αποκτήσουν επιπρόσθετο χώρο αποθήκευσης, αγοράζοντας συνδρομή για πακέτα των 10GB προς €1.39 το μήνα συμπ. ΦΠΑ.

    Με την εφαρμογή liveSports, οι πελάτες μπορούν να έχουν στο κινητό τους τις καλύτερες φάσεις και γκολ του Κυπριακού Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου, του UEFA Champions League και του UEFA Europa League.

    Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι η εφαρμογή liveSports, είναι διαθέσιμη για όλους τους πελάτες της Cytamobile-Vodafone. Ειδικότερα, οι πελάτες με πρόγραμμα RED4, μπορούν να την κατεβάσουν και να τη χρησιμοποιήσουν άμεσα εντελώς δωρεάν, ενώ οι πελάτες άλλων προγραμμάτων μπορούν να τη χρησιμοποιήσουν αφού αγοράσουν συνδρομή μέσω του Vodafone live! προς €1.01/ εβδομάδα. Παράλληλα, ισχύει χρέωση Mobile Internet ανάλογα με το πρόγραμμα που διαθέτει ο πελάτης.

    Περισσότερες πληροφορίες, υπάρχουν διαθέσιμες στην ιστοσελίδα www.cytamobile-vodafone.com

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles