15.6 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Νέο Ασφαλιστικό Πρόγραμμα για Samsung Galaxy S6 & S6 Edge από την Cytamobile-Vodafone!

    Ένα νέο Πρόγραμμα Ασφαλιστικής κάλυψης των συσκευών Samsung Galaxy S6 & Samsung Galaxy S6 Edge ξεκίνησε να προσφέρει πρόσφατα η Cyta, με τα προγράμματα RED της Cytamobile-Vodafone. Πιο συγκεκριμένα, η Cyta, θα προσφέρει Δωρεάν ασφάλιση συσκευής Samsung Galaxy S6 ή Samsung Galaxy S6 Edge για 12 μήνες, για ζημιά από τυχαία πτώση, υγρασία και φθορά της μπαταρίας. Η προσφορά της ασφαλιστικής κάλυψης ισχύει για όλους τους πελάτες που θα συνδεθούν με προγράμματα RED.

    Η ασφαλιστική κάλυψη των συσκευών ξεκινά από την ημερομηνία αγοράς της καλυπτόμενης συσκευής, με βάση τη σχετική απόδειξη αγοράς και για χρονικό διάστημα του ενός έτους.

    Σημειώνεται ότι η λήξη της ασφαλιστικής κάλυψης για τις συσκευές Samsung Galaxy S6 & Samsung Galaxy S6 επέρχεται αυτόματα ως ακολούθως: Σε περίπτωση απαίτησης ασφαλιστικής κάλυψης, θα καλύπτονται όλες οι δαπάνες που απαιτούνται για την επισκευή ή αποκατάσταση της συσκευής με όριο κάλυψης την μια (1) απαίτηση ανά έτος όπου και θα λήγει η ασφαλιστική κάλυψη, ή διαφορετικά με το πέρας του χρόνου διάρκειας του ασφαλιστηρίου, δηλαδή το ένα (1) έτος. Η ασφαλιστική κάλυψη καλύπτει τους δικαιούχους για συμβάντα που έλαβαν χώρα εντός της Κύπρου.

    cytamobile vodafone s6 edge asfaleia red

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles