21 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
More

    Cytanet: Μειωμένα τέλη για φοιτητές, δωρεάν εγκατάσταση Internet Home και προσφορές για laptop ή tablet

    Cytanet_foititika-aparaitita_banner_851x315_facebook-coverphoto_new

    Ειδικές προσφορές για τη νέα ακαδημαϊκή χρονιά ετοίμασε η Cytanet, που περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων έκπτωση 15% για φοιτητές στη μηνιαία συνδρομή Internet Home μέχρι το τέλος των σπουδών τους και επιπλέον 10% έκπτωση τους πρώτους έξι μήνες αν παραγγείλουν ηλεκτρονικά από την ιστοσελίδα της Cyta στο www.cyta.com.cy, ή εναλλακτικά μέχρι και 48% έκπτωση στη μηνιαία συνδρομή της 2ης σύνδεσης Internet Home στο χώρο διαμονής του φοιτητή, για τις περιπτώσεις που υπάρχει ήδη πρώτη σύνδεση στο σπίτι της οικογένειάς του. Παράλληλα, παρέχεται η δυνατότητα για Δωρεάν εγκατάσταση των προϊόντων Internet Home μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου 2015. Σημειώνεται ότι η προσφορά προϋποθέτει 12μηνη δέσμευση στην υπηρεσία. Επίσης όσοι πελάτες επιλέξουν να υπογράψουν ετήσια δέσμευση, θα έχουν μια δωρεάν μηνιαία συνδρομή για το 12ο μήνα. Ειδικότερα για τους πελάτες των προϊόντων Ιnternet Home προσφέρεται επίσης η δυνατότητα δωρεάν σύνδεσης με την υπηρεσία Cytanet Wireless Zone, για ασύρματη πρόσβαση στο διαδίκτυο από τα 170+ Hotspot που διαθέτει η Cyta παγκύπρια.

    Προσφορά για laptop ή tablet

    Όλοι οι πελάτες της Cytanet που έχουν ένα από τα προϊόντα Internet Home, με την υπογραφή 24μηνης δέσμευσης, μπορούν να επιλέξουν ένα κουπόνι αξίας €120, €240 ή €360 για να αποκτήσουν laptop ή tablet και να το εξοφλήσουν σε 24 άτοκες, ισόποσες, μηνιαίες δόσεις. Η προσφορά περιλαμβάνει και έκπτωση €15, €25 και €40, αντίστοιχα, στα ταμεία του Δικτύου Πωλήσεων της Cyta. Η προσφορά ισχύει μέχρι να εξαντληθούν τα κουπόνια ή τα αποθέματα. Επιπρόσθετα, οι πελάτες επωφελούνται δωρεάν μηνιαίας συνδρομής για δύο μήνες.

    Περισσότερες πληροφορίες για όλες τις προσφορές της Cytanet, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται το www.cyta.com.cy/internet-offers, ή το Δίκτυο Πωλήσεων Cyta (Cytashop, Aeliotis, Hadjimitsis, Smartcom, Soundtech, Bionic), ή να καλούν χωρίς χρέωση το Κέντρο Τηλεφωνικής Εξυπηρέτησης της Cyta στο 132.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles