13.7 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Cytanet: Μέχρι και διπλάσιες ταχύτητες από 1η Δεκεμβρίου, χωρίς επιπρόσθετη χρέωση

    650x325_TWR

    Σημαντικές αναβαθμίσεις στα ευρυζωνικά προϊόντα της Cytanet και τη διάθεση νέων προϊόντων σε πιο ψηλές ταχύτητες, τόσο για τα προϊόντα Internet Home για το σπίτι, όσο και για τα προϊόντα Internet Office για την επιχείρηση ανακοίνωσε πρόσφατα η Cyta.

    Πιο συγκεκριμένα, από την 1η Δεκεμβρίου 2015 τα προϊόντα της Cytanet θα αναβαθμιστούν αυτόματα, έτσι ώστε όλοι οι πελάτες να απολαμβάνουν μέχρι και διπλάσιες ταχύτητες, χωρίς καμία επιπρόσθετη χρέωση. Σημειώνεται ότι η αναβάθμιση αφορά όλα τα ευρυζωνικά  προϊόντα Internet, DSL Access, και IP-VPN, μέσω DSL Access, και στοχεύει στο να βελτιώσει ακόμη περισσότερο την εμπειρία στη χρήση του διαδικτύου και να εξυπηρετήσει αξιόπιστα τις συνεχώς αυξανόμενες ανάγκες των πελατών.

    Συγκεκριμένα, οι βασικές αλλαγές που  θα γίνουν ανά προϊόν είναι οι ακόλουθες:

    Internet Home για οικιακούς Πελάτες

    • Μέχρι και διπλάσιες  ταχύτητες που φτάνουν τα 50Mbps, χωρίς επιπρόσθετη χρέωση.
    • Δωρεάν εγκατάσταση όλων των προϊόντων Internet Home αξίας €71,40, με την υπογραφή 12μηνου συμβολαίου, από 1 – 31 Δεκεμβρίου 2015.

     

    Internet Office για επιχειρήσεις

    • Μέχρι και διπλάσιες ταχύτητες στα υφιστάμενα προϊόντα που φτάνουν μέχρι και 50Mbps, χωρίς επιπρόσθετη χρέωση.
    • Νέα προϊόντα με ταχύτητες που φτάνουν τα 80Mbps.

     

    Αξίζει να σημειωθεί ότι το έργο της  αναβάθμισης των υπηρεσιών στις νέες ταχύτητες  αναμένεται να ολοκληρωθεί( στο μεγαλύτερο μέρος του), μέχρι το τέλος Δεκεμβρίου 2015. Όσοι πελάτες δεν επιθυμούν την αυτόματη αναβάθμιση της ταχύτητας και θέλουν να μεταφερθούν σε οποιαδήποτε άλλη ταχύτητα, μπορούν να επικοινωνήσουν, δωρεάν, με το Κέντρο Τηλεφωνικής Εξυπηρέτησης στο 132 ή στο 8000 80 80.

    Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφτούν την ιστοσελίδα www.cyta.com.cy ή να επικοινωνήσουν, χωρίς χρέωση, με το Κέντρο Τηλεφωνικής Εξυπηρέτησης της Cyta στο 132.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles