18.4 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
More

    Cyta: Ειδικές προσφορές για την νέα ακαδημαϊκή χρονιά που ξεκινά σε λίγες μέρες

    cytanet offer

    Ειδικές προσφορές για την κάλυψη των τηλεπικοινωνιακών αναγκών των φοιτητών ανακοινώσε η Cyta εν όψει της νέας ακαδημαϊκής χρονιάς που ξεκινά σε λίγες μέρες. Πιο αναλυτικά με τις προσφορές αυτές που ισχύουν τόσο για τους φοιτητές, όσο και για τους νέους και υφιστάμενους πελάτες της Cyta, παρέχεται δωρεάν η εγκατάσταση των συνδέσεων σταθερής τηλεφωνίας και Internet καθώς και η εγκατάσταση 1ου και 2ου αποκωδικοποιητή για νέους και υφιστάμενους πελάτες της υπηρεσίας Cytavision μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου.

    Οι προσφορές περιλαμβάνουν επίσης ευκολίες πληρωμής για αγορά laptop ή tablet και έκπτωση στη μηνιαία συνδρομή της 2ης σύνδεσης Internet Home ύψους μέχρι και 45% ή ειδικά μειωμένα μηνιαία τέλη για φοιτητές.

    Τέλος, προσφέρεται Δωρεάν μηνιαία συνδρομή για δύο (2) μήνες στα πακέτα Value και Variety Pack της Cytavision, για νέους πελάτες, χωρίς δέσμευση και 50% έκπτωση για δύο (2) μήνες στη μηνιαία συνδρομή στο πακέτο Super Pack της Cytavision, για τους νέους πελάτες, χωρίς δέσμευση.

    Περισσότερες πληροφορίες για τις προσφορές, υπάρχουν διαθέσιμες στο www.cyta.com.cy, το Δίκτυο Πωλήσεων Cyta και στο Κέντρο Τηλεξυπηρέτησης της Cyta στο 132.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles