21.7 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Wi-Fi από τη Cytanet στο παραλιακό μέτωπο Πρωταρά και στην παραλία Μακένζυ

    Cytanet_WiFi

    Χαράς ευαγγέλια για τους λάτρεις του διαδικτύου, αφού η Cyta, σε συνεργασία με το Δήμο Παραλιμνίου,  προχώρησε στην εγκατάσταση δικτύου Wi-Fi κατά μήκος του παραλιακού μετώπου του Πρωταρά, παρέχοντας έτσι την δυνατότητα τόσο στους Κύπριους πολίτες όσο και στους τουρίστες,  να έχουν από φέτος,  εύκολη, ασύρματη και γρήγορη σύνδεση στο διαδίκτυο για πλοήγηση και χρήση υπηρεσιών ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

    Η Cyta πέραν της κάλυψης του παραλιακού μετώπου του Πρωταρά, προχώρησε  στην  κάλυψη και της παραλίας Μακένζυ στη Λάρνακα. Έτσι, από φέτος το καλοκαίρι, το κοινό μπορεί να συνδεθεί στο διαδίκτυο μέσω της υπηρεσίας Cytanet Wireless Zone και στις ακόλουθες περιοχές:

    • στον εμπορικό δρόμο του Πρωταρά με τα ξενοδοχεία, εστιατόρια και καφετέριες,
    • στις παραλίες του Πρωταρά: Κόλπος Πρωταρά (Fig Tree Bay), Παραλία Βρύσης (από το NISSIOTIS Βeach Restaurant μέχρι και την παραλία μπροστά από το ξενοδοχείο Silver Sands), ενώ σύντομα θα προστεθούν και άλλες,
    • στην παραλία Μακένζυ στη Λάρνακα. Η υπηρεσία ήδη λειτουργεί, από το 2011 και στο παραλιακό μέτωπο των Φοινικούδων στη Λάρνακα, από τη Μαρίνα μέχρι και το Κάστρο. 

    Σημειώνεται ότι το Δίκτυο Wi-Fi της Cytanet, είναι ένα τεχνολογικά αναβαθμισμένο και αξιόπιστο δίκτυο, πρωτοπόρο στο χώρο της ασύρματης επικοινωνίας και οι χρήστες του χρησιμοποιώντας ανάλογο εξοπλισμό όπως tablet, laptop, smartphone κτλ, μπορούν στις περιοχές κάλυψης  του, να συνδέονται στο διαδίκτυο με αξιοπιστία και ταχύτητα.

    Η σύνδεση γίνεται εύκολα και απλά!    

    Καταρχάς, οι πελάτες της Cytanet μπορούν να έχουν δωρεάν πρόσβαση στο Wi-Fi χρησιμοποιώντας τους προσωπικούς τους κωδικούς. Αν οι κωδικοί δεν είναι ενεργοποιημένοι, μπορούν απλά να καλέσουν το 80008080 ή το 132 για να τους ενεργοποιήσουν.

    Όσοι δεν είναι πελάτες της Cytanet μπορούν εύκολα να εξασφαλίσουν κωδικούς πρόσβασης μέσω προπληρωμένων καρτών Wi-Fi ή μέσω πιστωτικής κάρτας ή μέσω SMS.

    Επίσης, στην παραλία Fig Tree Bay του Πρωταρά, οι λουόμενοι, μπορούν να εξασφαλίζουν κωδικούς πρόσβασης με την ενοικίαση ξαπλώστρας/ομπρέλας, ως αποτέλεσμα σχετικής συμφωνίας με το Δήμο Παραλιμνίου, μια διευκόλυνση που θα επεκταθεί σύντομα και στο υπόλοιπο παραλιακό μέτωπο του Πρωταρά. 

    Περισσότερες πληροφορίες για την υπηρεσία και για το πού θα βρείτε τα 150+ Cytanet Wireless Hot spot υπάρχουν διαθέσιμες στο ακόλουθο σύνδεσμο www.cyta.com.cy/cytanet-wireless-zone

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles