13 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Δείτε τις νέες παραλίες που καλύπτονται από σύνδεση Cytanet Wireless Zone

    image Cytanet WiFi

    Καρπούς.. απέδωσε η συνεργασία της Cyta, με το Δήμο Παραλιμνίου, αφού επεκτείνεται το δίκτυό της Cyta για ασύρματη πρόσβαση WiFi κατά μήκος του παραλιακού μετώπου του Πρωταρά, δίνοντας έτσι την ευκαιρία τόσο στους Κύπριους  όσο και στους ξένους τουρίστες να έχουν εύκολη σύνδεση στο διαδίκτυο, για πλοήγηση και χρήση υπηρεσιών ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

    Συγκεκριμένα, το κοινό μπορεί πλέον να συνδέεται στο διαδίκτυο μέσω της υπηρεσίας Cytanet Wireless Zone στον εμπορικό δρόμο του Πρωταρά με τα ξενοδοχεία, εστιατόρια και καφετέριες, – στις παραλίες του Πρωταρά όπως είναι ο Κόλπος Πρωταρά (Fig Tree Bay), Παραλία Βρύσης (από το NISSIOTIS Βeach Restaurant, μέχρι και την παραλία μπροστά από το ξενοδοχείο Silver Sands) και στις παραλίες Περνέρα, Μαρλίτα, Golden Coast, που έχουν προστεθεί φέτος, ενώ αναμένεται σύντομα να προστεθούν οι παραλίες ΜΜΑΔ και Μάλαμα. Το δίκτυο λειτουργεί επίσης και στη Λάρνακα κατά μήκος των παραλιών Μακένζυ, Φοινικούδων και Καστέλας.

    Σημειώνεται επίσης ότι οι πελάτες της Cytanet μπορούν να έχουν δωρεάν και απεριόριστη πρόσβαση στο Wi-Fi, χρησιμοποιώντας τους προσωπικούς τους κωδικούς. Για να εξασφαλίσουν και να ενεργοποιήσουν τους κωδικούς τους, οι πελάτες της Cytanet θα πρέπει να καλέσουν το 80008080 ή το 132. Οι υπόλοιποι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αγοράσουν χρόνο σύνδεσης και να εξασφαλίσουν τους σχετικούς κωδικούς πρόσβασης μέσω προπληρωμένης κάρτας, που μπορούν να προμηθευτούν από το κάθε σημείο ασύρματης πρόσβασης Wi-Fi (Hotspot) και από τα Cytashop, μέσω της ιστοσελίδας του Hotspot, χρησιμοποιώντας την πιστωτική τους κάρτα ή αποστέλλοντας από το Cytamobile Vodafone κινητό τους, μήνυμα Premium SMS με τη λέξη “wifi”, στους αριθμούς 6100, 6200 και 6300, για να εξασφαλίσουν σύνδεση διάρκειας 30, 60 και 120 λεπτών αντίστοιχα. Επίσης, στις πιο πάνω παραλίες του Πρωταρά, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να εξασφαλίζουν κωδικούς πρόσβασης, μαζί με την ενοικίαση ξαπλώστρας/ομπρέλας, μετά από σχετική συμφωνία με το Δήμο Παραλιμνίου.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles