21.9 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Cytavision: πρωταθλητές στο θέαμα!

    Η Cytavision, για τη νέα αγωνιστική περίοδο, 2012-2013, εξασφάλισε για τους συνδρομητές της το πλουσιότερο πακέτο αθλητικών καναλιών και ζωντανών μεταδόσεων  από το κυπριακό ποδόσφαιρο, καθώς και από άλλες ευρωπαϊκές και διεθνείς  διοργανώσεις ποδοσφαίρου και άλλων αθλημάτων.

    Σε γεύμα, που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 16 Ιουλίου, στη Λευκωσία, η Cyta παρουσίασε στους αθλητικογράφους το πλούσιο αθλητικό πρόγραμμα της τηλεοπτικής της πλατφόρμας:

    • Κυπριακό Ποδόσφαιρο- Πρωτάθλημα και Κύπελλο: Ζωντανές μεταδόσεις από όλους τους εντός έδρας αγώνες από 13 ομάδες για την περίοδο 2012 – 2013: AEK, ΑΕΛ*, ΕΝΠ, Nέα Σαλαμίνα, Δόξα Κατωκοπιάς, Αγία Νάπα, Oμόνοια Aραδίππου, Oθέλλος, ΠAEEK, Oνήσιλλος, Ερμής, Εθνικός Άσσιας, Ακρίτας Χλώρακας.
    • UEFA Champions League: Όλους τους αγώνες της κορυφαίας διοργάνωσης.
    • UEFA Europa League: Μέχρι και 190 αγώνες από τους 204.
    • Ευρωπαϊκοί αγώνες κυπριακών και ελληνικών ποδοσφαιρικών ομάδων.
    • Διεθνή και ευρωπαϊκά ποδοσφαιρικά πρωταθλήματα και κύπελλα.
    • Αγώνες εθνικών ομάδων ποδοσφαίρου.
    • Καλαθόσφαιρα: Κυπριακό Πρωτάθλημα και Κύπελλο,  Euroleague**, NBA*.
    • Ευρωπαϊκοί αγώνες πετόσφαιρας κυπριακών ομάδων.
    • MOTO GP **, Ice Hokey, Tennis.
    • Τρεις ζωντανές εκπομπές κάθε αγωνιστική βδομάδα για το κυπριακό  ποδόσφαιρο, το UEFA Champions League και το Europa League (pre & post αγώνων).

    *Μεταδίδονται μέσω των καναλιών LTV HD χωρίς επιπλέον χρέωση  (για πελάτες Full Pack)

    **Μεταδίδονται μέσω των καναλιών NOVA Sports και Cyprus Sports χωρίς επιπλέον χρέωση (για πελάτες Full Pack)

    Κατά τη διάρκεια του γεύματος, ο κ. Νικόλας Γεωργιάδης, μέλος του Συμβουλίου της Cyta και Πρόεδρος της Επιτροπής Cytavision, ενημέρωσε τους αθλητικογράφους για τους στόχους της Cyta  για την τηλεοπτική της πλατφόρμα, τονίζοντας ότι στόχος του Οργανισμού είναι όπως η Cytavision παραμείνει ως η πιο ολοκληρωμένη πλατφόρμα αθλητικών μεταδόσεων.

    Ο κ. Ορέστης Βασιλείου, Προϊστάμενος της Cytavision, αναφέρθηκε στο μακροχρόνιο  προγραμματισμό της Cytavision που διασφαλίζει σταθερότητα και σιγουριά  στους συνδρομητές της. Υπενθύμισε ότι εκτός από τα 27 αθλητικά κανάλια, οι συνδρομητές της Cytavision μπορούν να απολαμβάνουν και δεκάδες δημοφιλή κανάλια (ταινίες, ντοκιμαντέρ, παιδικά, ειδησεογραφικά, μουσικά και lifestyle προγράμματα), ανάλογα με το πακέτο που έχουν επιλέξει: Full Pack,  Value Pack Plus  και Value Pack. Σημείωσε, τέλος, ότι μπορούν να απολαμβάνουν μια σειρά από διαδραστικές εφαρμογές, όπως Time Shifted TV, Video on Demand, Pay per View, Ηλεκτρονικό Οδηγό Προγραμμάτων κ.ά.

    Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, παρουσιάστηκε το αναλυτικό πρόγραμμα της  νέας αγωνιστικής περιόδου, απαντήθηκαν ερωτήσεις και έγινε ανταλλαγή απόψεων, μέσα σε ένα πολύ ευχάριστο και φιλικό κλίμα.

    Περισσότερες πληροφορίες για τις υπηρεσίες που προσφέρει η Cytavision, αλλά και τις διοργανώσεις και τις μεταδόσεις, βρίσκονται στις ιστοσελίδες: www.cytavision.com.cy και www.uefa.com.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles