16.1 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Στη Cytavision και η ΑΝΟΡΘΩΣΗ

    Στην εξασφάλιση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων των εντός έδρας αγώνων του Κυπριακού Πρωταθλήματος και του Κυπέλου της Ανόρθωσης, για τις ποδοσφαιρικές σεζόν 2014-2019 προχώρησε η Cytavision.

    Κατόπιν τούτου, οι νέες συμφωνίες της Cytavision περιλαμβάνουν:

    • τα τηλεοπτικά δικαιώματα των εντός έδρας αγώνων του Κυπριακού Πρωταθλήματος και του Κυπέλου της ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ για τις ποδοσφαιρικές σεζόν 2014-2019,
    • τα τηλεοπτικά δικαιώματα των εντός έδρας αγώνων του Κυπριακού Πρωταθλήματος και του Κυπέλου του ΑΠΟΕΛ για τις ποδοσφαιρικές σεζόν 2014-2019,
    • το αγγλικό πρωτάθλημα Premier League, με 300 περίπου, αγώνες  σε κάθε σεζόν, για το 2014-2016,
    • το γερμανικό πρωτάθλημα Bundesliga, ένα πρωτάθλημα, που ανέδειξε τον φετινό παγκόσμιο πρωταθλητή, με 130 περίπου, αγώνες, σε κάθε σεζόν, για το 2014–2016.

     

    Σημειώνεται ότι, οι νέες αυτές συμφωνίες, αξιολογήθηκαν τόσο από τη Cytavision, όσο και από εξωτερικούς συμβούλους. Οι σχετικές μελέτες βιωσιμότητας, στις οποίες βασίστηκε η απόφαση της  Cyta, δείχνουν ότι, τόσο οικονομικά, όσο και στρατηγικά, οι συμφωνίες είναι προς το συμφέρον της Cyta και προσθέτουν αξία άμεσα στον ίδιο τον Οργανισμό, αλλά και στον μελλοντικό επενδυτή, που θα βρει συμφέρουσες τις συμφωνίες που έχουν επιτευχθεί. Το πιο πάνω νέο περιεχόμενο θα παρέχεται μέσω του νέου πακέτου Sports Plus, το οποίο περιλαμβάνει τέσσερα νέα αθλητικά κανάλια στις θέσεις 300-303.

    Το πακέτο Sports Plus θα προσφέρεται ως επιπρόσθετο στα οικιακά πακέτα Full Pack και Value Pack Plus και δημόσιας προβολής Public Pack, με επιπρόσθετη μηνιαία συνδρομή πολύ πιο οικονομική από ότι πλήρωναν οι φίλοι του ποδοσφαίρου μέχρι σήμερα για παρόμοιο περιεχόμενο.

    Το πακέτο Sports Plus θα ενεργοποιηθεί αυτόματα από την 1η  Αυγούστου σε όλους τους συνδρομητές:

    • Full Pack
    • Value Pack Plus.
    • των καναλιών LTV μέσω της Cytavision και
    • Public Pack που ήταν συνδρομητές των καναλιών LTV. 

    Σημειώνεται επίσης ότι το Sports Plus για τους συνδρομητές Value Pack Plus θα τερματιστεί στις 31 Αυγούστου 2014, εκτός και αν οι συνδρομητές ζητήσουν συνέχιση της συνδρομής.

    Μηνιαία συνδρομή για οικιακούς πελάτες (πακέτα Full Pack και Value Pack Plus)

    Το πακέτο θα προσφέρεται με δωρεάν συνδρομή για τον Αύγουστο, ενώ από την 1η Σεπτεμβρίου θα παρέχεται με επιπρόσθετη μηνιαία συνδρομή όπως φαίνεται πιο κάτω:

    Value Pack Plus Full Pack
    Μηναία συνδρομή Sports Plus (συμπ. ΦΠΑ) €28 21

    Σημειώνεται ότι:

    • Όσοι πελάτες δεν το επιθυμούν μπορούν να το τερματίσουν, καλώντας δωρεάν τον αριθμό 80008181 ή το Κέντρο Τηλεξυπηρέτησης της Cyta 132. Οι συνδρομητές των καναλιών LTV μέσω της Cytavision δεν χρειάζεται να τα τερματίσουν,  αφού θα τερματιστούν αυτόματα και θα ενεργοποιηθούν τα κανάλια του πακέτου Sports Plus.

     

    Μηνιαία συνδρομή για πελάτες δημόσιας προβολής (Public Pack)

    Το πακέτο θα προσφέρεται από την 1η Αύγουστου με επιπρόσθετη μηνιαία συνδρομή, όπως φαίνεται πιο κάτω:

    Sports Plus για Public Pack Μηνιαία συνδρομή συμπ.  ΦΠΑ
    Δημόσιοι χώροι με εμβαδόν 40 τετραγωνικών μέτρων ή με παράθεση δέκα τραπεζιών -ένας αποκωδικοποιητής € 80
    Δημόσιοι χώροι με εμβαδόν 40 τετραγωνικών μέτρων ή με παράθεση 10 τραπεζιών -δύο αποκωδικοποιητές € 135
    Δημόσιοι χώροι με εμβαδόν 41 μέχρι 100 τετραγωνικών μέτρων ή με παράθεση 11-30 τραπεζιών € 135
    Δημόσιοι χώροι με εμβαδόν 101 τετραγωνικών μέτρων και άνω ή με παράθεση 31 τραπεζιών και άνω € 350

     

    Παράλληλα, για νέους συνδρομητές που θα συνδεθούν μέχρι και τις 20 Σεπτεμβρίου 2014, ισχύουν οι ακόλουθες προσφορές από τη Cytavision: Δωρεάν εγκατάσταση πρώτου αποκωδικοποιητή της Cytavision, ενώ με €35,70 μόνο, μπορεί να γίνει και εγκατάσταση Cytanet και  50% έκπτωση στη μηνιαία συνδρομή του πακέτου Sports Plus για περίοδο τριών μηνών, πέραν του Αυγούστου, ο οποίος θα δοθεί δωρεάν, με την αποδοχή 12μηνης δέσμευσης της υπηρεσίας.

    Επιπρόσθετα, οι συνδρομητές μπορούν να  επωφεληθούν δωρεάν τον 12ο μήνα για τις υπηρεσίες Cytavision και Cytanet με δωδεκάμηνη δέσμευση.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles