21 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
More

    Cytavision: Ατελείωτο ποδοσφαιρικό υπερθέαμα με τα καλύτερα πρωταθλήματα του κόσμου η νέα σεζόν 2015 – 2016!

    SAK_3624

    Ένα ατελείωτο ποδοσφαιρικό υπερθέαμα με τα καλύτερα πρωταθλήματα του κόσμου και περισσότερους LIVE αγώνες από ποτέ, εξασφάλισε και παρουσίασε χθες η Cytavision (Δευτέρα 27 Ιουλίου) σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Moondog’s Bar & Grill στην Λευκωσία.

    Συγκεκριμένα, οι φίλαθλοι συνδρομητές της Cytavision θα μπορούν να παρακολουθούν ολόκληρο σχεδόν το κυπριακό πρωτάθλημα και κύπελλο με πέντε τουλάχιστον ζωντανές και αποκλειστικές μεταδόσεις, κάθε αγωνιστική. Σημειώνεται επίσης ότι για πρώτη φορά, οι αγώνες δώδεκα ομάδων πρώτης κατηγορίας (Αγία Νάπα, ΑΕΚ, ΑΕΛ, Ανόρθωση, ΑΠΟΕΛ, Άρης, Δόξα, Εθνικός Άχνας, ΕΝΠ, ΕΡΜΗΣ, ΣΑΛΑΜΙΝΑ και Πάφος) θα μεταδίδονται αποκλειστικά από την Cytavision.

    Επίσης όλα τα εντός και τα πλείστα εκτός έδρας ευρωπαϊκά παιγνίδια της ΑΕΚ, του ΑΠΟΕΛ, του Απόλλωνα και, της Ομόνοιας θα προβάλλονται ζωντανά στην Cytavision. Το κορυφαίο όμως ποδοσφαιρικό υπερθέαμα της Ευρώπης συνεχίζεται  στην Cytavision, αφού θα μεταδώσει όλους τους αγώνες UEFA Champions League (2015-2018) και τουλάχιστον δύο αγώνες σε HD κάθε βδομάδα και πέραν των 120 αγώνων  του UEFA Europa League (2015-2018) και τουλάχιστον δύο αγώνες σε HD κάθε βδομάδα.

    Στην έδρα.. της Cytavision, θα παίζουν επίσης το αγγλικό πρωτάθλημα της Premier League, το γερμανικό πρωτάθλημα της Bundesliga, τα προκριματικά του EURO 2016 και του World Cup 2018, τα πρωταθλήματα Ελλάδας, Γαλλίας, Βραζιλίας και τα κύπελλα Ελλάδας, Γαλλίας, Ισπανίας και Γερμανίας, το κυπριακό πρωτάθλημα και κύπελλο καλαθόσφαιρας, το κορυφαίο στον κόσμο αμερικάνικο πρωτάθλημα καλαθόσφαιρας ΝΒΑ, η ελληνική καλαθόσφαιρα και Euroleague, καθώς και το ισπανικό πρωτάθλημα καλαθόσφαιρας, τα τουρνουά τένις Wimbledon, Roland Garros, US Open, Australian Open, Tennis ATP 1000, 500, 250,Tennis WTA 250, ο μηχανοκίνητος αθλητισμός με Formula 1, Moto GP, WRC, καθώς και οι άλλες μεγάλες διοργανώσεις διάφορων αθλημάτων από το διεθνή χώρο.

    SAK_3616

    Ο Αναπληρωτής Ανώτατος Εκτελεστικός Διευθυντής της Cyta, κ. Μιχάλης Αχιλλέως, μιλώντας κατά τη διάρκεια της παρουσίασης, επισήμανε ότι τα αποτελέσματα της συνδρομητικής πλατφόρμας του Οργανισμού δικαιώνουν τις αποφάσεις και τις κινήσεις που έγιναν τα τελευταία χρόνια. Η Cytavision, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, έχει καθιερωθεί ως η πρωταθλήτρια  αθλητική τηλεοπτική πλατφόρμα στην Κύπρο, ενώ οι συνδρομητές της, ως οι «προνομιούχοι τηλεοπτικοί φίλαθλοι», που απολαμβάνουν μοναδικά προνόμια.

    SAK_3637

    Από την πλευρά του ο Προϊστάμενος Αθλητικού Περιεχόμενου της Cytavision κ. Αντρέας Οικονομίδης, παρουσίασε το περιεχόμενο της νέας αγωνιστικής περιόδου και υποσχέθηκε ότι η Cytavision θα συνεχίσει την πορεία της με σταθερότητα και αξιοπιστία, με όραμα και προοπτική, κερδίζοντας την εμπιστοσύνη του κοινού, πάντα με τη στήριξη της Cyta.

    Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι από τις 15 Ιουλίου μέχρι και τις 15 Σεπτεμβρίου, προσφέρεται δωρεάν εγκατάσταση του 1ου αποκωδικοποιητή της Cytavision και 33% έκπτωση στο πακέτο Sports+ για 3μήνες, σε νέους συνδρομητές.

    Περισσότερες πληροφορίες για τις διοργανώσεις και τις μεταδόσεις της Cytavision, υπάρχουν διαθέσιμες στις ιστοσελίδες: www.cyta.com.cy/tv και www.uefa.com.

    SAK_3604

    SAK_3606

    SAK_3651

    SAK_3595

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles