16.3 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
More

    Cytavision: Διατηρεί την «πρωτοκαθεδρία» στις ποδοσφαιρικές μεταδόσεις με νέες συμφωνίες και ανανέωση της συνεργασίας με την ΚΟΠ

    05651 - 276X166 POSTER sports3

    Με στόχο να διατηρηθεί η πρωτοκαθεδρία και ο πρωταγωνιστικός ρόλος της Cytavision στις αποκλειστικές μεταδόσεις σημαντικών αθλητικών γεγονότων, συνεχίζεται εντατικά ο προγραμματισμός για τις επόμενες χρονιές, επικεντρωμένος σε αυτή την φάση στις ακόλουθες δυο  κατευθύνσεις : 1ον Εξασφάλιση νέου ποιοτικού περιεχόμενου, και 2ον Ανανέωση παραγωγικών συνεργασιών. Έτσι, στο πλαίσιο αυτό η Cytavision, προχώρησε πρόσφατα στην υπογραφή των πιο κάτω σημαντικών συμβολαίων:

    • Εντός έδρας αγώνες των ομάδων του πακέτου της ΚΟΠ του ποδοσφαιρικού πρωταθλήματος Cyta και του Κυπέλλου Κύπρου για την περίοδο 2019-2022.
    • Ιταλικό Πρωτάθλημα (Serie A), για την περίοδο 2018-2021.
    • Προκριματικοί αγώνες των Ευρωπαϊκών Εθνικών Ομάδων (εκτός αυτών της Εθνικής Κύπρου) για το EURO και το MUNDIAL, για την περίοδο 2018-2022. Μέσα στα ίδια πλαίσια, έχουν εξασφαλιστεί τα δικαιώματα μετάδοσης για τη νέα διοργάνωση της UEFA, Nations League, για την ίδια περίοδο.

    Να σημειωθεί ότι η Cytavision κατέχει και τα αποκλειστικά δικαιώματα για όλα τα εντός έδρας Ευρωπαϊκά παιχνίδια, για τα προκριματικά του UEFA Champions League και UEFA Europa League, όλων των Κυπριακών ομάδων.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles