21 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
More

    Cytavision on the Go: Αγώνες του Πρωταθλήματος Cyta ζωντανά σε tablets και Smartphones!

    cv-on-the-go_gr

    Τη νέα υπηρεσία Cytavision on the Go ανακοινώσε ο μεγαλύτερος “παίκτης” στη συνδρομητική τηλεόραση στην Κύπρο, που παρέχει την δυνατότητα σε όλους τους συνδρομητές Super Pack της Cytavisionνα παρακολουθούν δωρεάν, ζωντανούς αγώνες του Πρωταθλήματος Cyta στο κινητό ή το tablet τους, από όπου κι αν βρίσκονται. Ειδικότερα, η νέα αυτή υπηρεσία της Cytavision είναι διαθέσιμη μέσα από την εφαρμογή liveSports της CytamobileVodafone, σε App Store και Play Store και είναι συμβατή τόσο για συσκευές iOS όσο και Android. Η υπηρεσία on the Go λειτουργεί από κινητά και tablets και μπορεί να χρησιμοποιηθεί ταυτόχρονα σε δύο συσκευές, με σύνδεση Mobile Internet ή Wi-Fi. Για την χρήση της υπηρεσίας ισχύουν οι τρέχουσες χρεώσεις mobile internet.

    Διευκρινίζεται ότι για τους συνδρομητές του Super Pack της Cytavision, η δυνατότητα της δωρεάν πρόσβασης ισχύει για όλο το περιεχόμενο της εφαρμογής liveSports όπως video goals & φάσεις των διοργανώσεων Πρωτάθλημα Cyta, Premier League, UEFA Champions League, ειδήσεις, πρόγραμμα ζωντανών μεταδόσεων κλπ.

    Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι την περίοδο αυτή, η Cytavision προσφέρει επίσης δωρεάν την εγκατάσταση 1ου και 2ου αποκωδικοποιητή. Η συγκεκριμένη πρόσφορα ισχύει έως το Σάββατο 6 Μαΐου. Περισσότερες πληροφορίες που αφορούν στη χρήση της υπηρεσίας Cytavision on the Go, καθώς και στους όρους της δωρεάν εγκατάστασης 1ου και 2ου αποκωδικοποιητή, υπάρχουν διαθέσιμες στον σύνδεσμο που ακλουθεί http://www.cyta.com.cy/tv-cytavision-on-the-go.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles