22.8 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
More

    Cytavision: Στέλνει 10 Τυχερούς συνδρομητές της στους τελικούς Champions League και Europa League

    CYTAVISION_ΚΛΗΡΩΣΕΙΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

    Την ευκαιρία να ζήσουν από κοντά, τους τελικούς ποδοσφαιρικούς αγώνες των κορυφαίων διασυλλογικών διοργανώσεων UEFA Champions League και UEFA Europa League, που θα γίνουν στο Κάρντιφ της Ουαλίας στις 3 Ιουνίου και στη Στοκχόλμη της Σουηδίας στις 24 Μαΐου, αντίστοιχα, θα έχουν δέκα (10) τυχεροί που θα αναδεχθούν μέσα από αυτόματη κλήρωση που θα γίνει τις αμέσως επόμενες μέρες μεταξύ των συνδρομητών Super Pack. Η κλήρωση αφορά τα ακόλουθα:

    UEFA Champions League

    • Ένα (1) πακέτο ταξιδίου για δύο (2) άτομα, το οποίο περιλαμβάνει αεροπορικά εισιτήρια μετ’ επιστροφής, διαμονή σε ξενοδοχείο, εισιτήρια γηπέδου διακεκριμένης θέσης και μετακινήσεις μεταξύ αεροδρομίου-ξενοδοχείου-γηπέδου.
    • Τρία (3) διπλά εισιτήρια γηπέδου διακεκριμένης θέσης. 

    UEFA Europa League

    • Δύο (2) πακέτα ταξιδίου για δύο (2) άτομα το καθένα, τα οποία περιλαμβάνουν αεροπορικά εισιτήρια μετ’ επιστροφής, διαμονή σε ξενοδοχείο, εισιτήρια γηπέδου διακεκριμένης θέσης και μετακινήσεις μεταξύ αεροδρομίου-ξενοδοχείου-γηπέδου.
    • Τέσσερα (4) διπλά εισιτήρια γηπέδου διακεκριμένης θέσης.

    Επιπλέον, για τους πελάτες της που διαθέτουν ή/και διαχειρίζονται χώρους δημόσιας προβολής και είναι συνδρομητές στο πακέτο Public Pack, η Cytavision θα κληρώσει άλλα πέντε (5) διπλά εισιτήρια γηπέδου διακεκριμένης θέσης στο UEFA Europa League, για τους ιδιοκτήτες/διαχειριστές των χώρων αυτών, για δική τους προσωπική χρήση.

    Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα https://www.cyta.com.cy/uefa-champions-europa-finals.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles