24.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    D. Zavos Group: Κάνει πράξη τον ψηφιακό μετασχηματισμό και μετακινεί την υποδομή της πληροφορικής της στο Cloud και στην CL8.com

    cl8 d zavos

    Ο όμιλος εταιρειών D. Zavos Group αποφάσισε πρόσφατα να προχωρήσει στην μετακινήσει όλων των υφιστάμενων υποδομών πληροφορικής που διαθέτει η εταιρεία, και την μεταφορά τους στο Cloud. Ως παροχέας των υπηρεσιών Cloud επιλέχθηκε το πιστοποιημένο Tier 3 Data Centre της CL8.com, καθώς μπορεί να  προσφέρει τελευταίας τεχνολογίας υπηρεσίες όπως Cloud VPS, το Hosted Exchange Service 2016, Colocation και Dedicated Servers, τόσο στην εγχώρια αγορά όσο και στο εξωτερικό.

    Η στρατηγική αυτή κίνηση της D. Zavos Group εντάσσεται στην προσπάθεια της εταιρείας να ελαχιστοποιήσει το κόστος τεχνολογίας της και να αυξήσει την επιχειρησιακή της απόδοση, αφήνοντας πίσω… τον παραδοσιακό τρόπο παροχής υπηρεσιών πληροφορικής με την αντίστοιχη μεταφορά της στο Cloud.

    Αξίζει να σημειωθεί, η υποδομή πληροφορικής του Ομίλου αποτελείτο από διάφορους servers οι οποίοι μέχρι τώρα ήταν τοποθετημένοι στις εγκαταστάσεις της εταιρείας. Με τη μετάβαση  της εταιρείας στο Cloud, τα πάντα θα λειτουργούν πλέον σε ένα εικονικό περιβάλλον με διάφορους εικονικούς Private Servers (VPS), οι οποίοι φιλοξενούνται στο ανεξάρτητο και σύγχρονο τεχνολογικά Data Center της CL8.com.

    Αναφερόμενος στο θέμα αυτό ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου, κος Μιχάλης Δ. Ζαβός δήλωσε: «Πριν να απoφασίσουμε για το αν θα αγοράσουμε νέο εξοπλισμό ή θα μετακινηθούμε στο Cloud, αξιολογήσαμε  διάφορες επιλογές. Μετά από προσεκτική εξέταση της πρότασης της CL8 και τα οφέλη που παρέχονται μέσω των λύσεων τους, αποφασίσαμε να προχωρήσουμε στο Cloud. Η κίνηση αυτή θα μας δώσει τη δυνατότητα να μειώσουμε το κόστος μας, να έχουμε υποστήριξη 24/7, να αναβαθμίσουμε την υπηρεσία σύμφωνα με τις ανάγκες μας και να πληρώνουμε μόνο για τις υπηρεσίες που χρησιμοποιούμε. Ένας άλλος σημαντικός παράγοντας στην απόφασή μας  ήταν το γεγονός ότι όλα τα δεδομένα μας θα φιλοξενούνται με ασφάλεια σε ένα Data Center το οποίο είναι πιστοποιημένο με όλες τις διεθνείς πιστοποιήσεις του κλάδου “.

    Από την πλευρά του ο  κος Θωμάς Χόπλαρος, Εμπορικός Διευθυντής της CL8.com, δήλωσε: «Είναι χαρά μας να καλωσορίσουμε τον Όμιλο D. Zavos στην εποχή του Cloud. Η μεταφορά του Ομίλου στο Cloud διασφαλίζει ότι ο Όμιλος  μπορεί να εκμεταλλευτεί όλα τα τεχνολογικά  πλεονεκτήματα που παρέχει ένα υπερσύγχρονο,  πιστοποιημένο Tier 3 Data Center με ένα μηνιαίο πάγιο και με εγγυημένο επίπεδο εξυπηρέτησης. Θα είναι επίσης σε θέση να αναβαθμίζονται καθώς η επιχείρησή τους μεγαλώνει, χωρίς να χρειάζεται να ανησυχούν για τις δαπάνες υποδομής της πληροφορικής τους».

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles