16.1 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Νέες ηλεκτρονικές υπηρεσίες και εφαρμογές από το Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών

    – “ATH Messenger – Πληροφορίες πτήσεων μέσα από το Facebook messenger, μια διεθνής καινοτομία του αεροδρομίου της Αθήνας.

    – “ATH Free WIFI – Δωρεάν και απεριόριστη παροχή WiFi στους χώρους του αεροδρομίου.

    daa

    Ο ΔΑΑ γίνεται το 1ο αεροδρόμιο στον κόσμο που υλοποιεί εφαρμογή πληροφορίας πτήσεων μέσω του Facebook Messenger

    Με στόχο την άμεση και έγκυρη εξυπηρέτηση του κοινού, ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών καινοτομεί διεθνώς στον αεροδρομιακό χώρο και προωθεί μια νέα εφαρμογή, το  ATH Messenger”: χρησιμοποιώντας απλά το Facebook Messenger από το κινητό, το tablet ή το laptop, όλοι οι χρήστες μπορούν να ενημερώνονται «live» για την πτήση τους με τη χρήση των γνωστών hashtags (#) και λέξεις κλειδιά (π.χ. flight & αριθμός πτήσης).

    Στέλνοντας ένα Facebook message με την κατάλληλη λέξη κλειδί στο inbox της σελίδας, ο κάθε χρήστης μπορεί με απλό και άμεσο τρόπο να παίρνει ζωντανή ενημέρωση και πληροφορίες για την πτήση του!

    Για τη λειτουργία του «ATH Messenger», έχει δημιουργηθεί η σελίδα (www.facebook.com/ATHmessenger) πέραν της υπάρχουσας επίσημης σελίδας που διατηρεί ο ΔΑΑ στο Facebook (www.facebook.com/ATHairport)

    Περισσότερες πληροφορίες για το «ATH Messenger» θα βρείτε στο βοηθό περιήγησης Help Guide.

    “ATH Free WIFI”: Δωρεάν και Απεριόριστη πρόσβαση στο Διαδίκτυο

    Πάντα στην πρώτη γραμμή των εξελίξεων και με διαρκή δέσμευση για παροχή υπηρεσιών στους επιβάτες και στους επισκέπτες στο πιο υψηλό επίπεδο, ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών προσφέρει πλέον στο κοινό δωρεάν και απεριόριστη παροχή WiFi ασύρματης πρόσβασης στους χώρους του αεροδρομίου μέσω του δικτύου του  «ATH Free»!

    Για τη χρήση του Wi-Fi αεροδρομίου, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 2103530000 ή να αποστείλετε email στο [email protected].

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles