18.5 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    Dado: Οι πιο… ταλαντούχες θήκες για το κινητό σας!

    dado a kyriacou telecommunication

    Σίγουρα θα έχετε ψάξει αρκετές φορές για την καλύτερη θήκη που θα θέλατε να «φορέσετε» στο smartphone σας, αναζητώντας την διαφορετικότητα την ποιότητα την οικονομία, τα χρώματα, τα σχέδια, αγαπημένες εικόνες και πάει λέγοντας…!

    Η λύση έρχεται… από την Α. ΚΥΡΙΑΚΟΥ TELECOMMUNICATION LTD, που πρόσφατα ξεκίνησε τη διάθεση στην Κυπριακή αγορά της νέας σειράς προστατευτικών θηκών Dado, προσφέροντας ακόμα περισσότερες επιλογές στους Κύπριους καταναλωτές που αναζητούν το «διαφορετικό» σε κορυφαία ποιότητα και προσιτή τιμή.

    Συνδυάζοντας απαράμιλλη σχεδίαση και λειτουργικότητα, η νέα σειρά των προϊόντων Dado είναι κατασκευασμένα με τις προδιαγραφές απόδοσης – αξιοπιστίας – τιμής, και περιλαμβάνει τις κλασικές book type θήκες – σιλικόνες ενώ ταυτόχρονα, οι ίδιου τύπου θήκες υπάρχουν διαθέσιμες και σε πολλούς άλλους όμορφους σχεδιασμούς και συνδυασμούς χρωμάτων, που τους προσδίδουν ένα μοναδικό και εντελώς διαφορετικό χαρακτήρα. Ταυτόχρονα στην γκάμα της Dado, βρίσκουμε screen protectors, φορτιστές, power bank, ακουστικά, βάσεις αυτοκινήτου, και αξεσουάρ που καλύπτουν κάθε ανάγκη των καταναλωτών για smartphone, laptop, tablet κλπ.

    Την επίσημη διανομή των προϊόντων DADO στην Κύπρο ανάλαβε η εταιρεία Α.KYRIAKOU TELECOMMUNICATION LTD.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles