22.3 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
More

    Dalgona Candies: Βρήκαμε την συνταγή για τα μπισκότα από το Squid Game!

    Ποια είναι αυτά τα dalgona candies, τα μπισκότα από το ‘Squid Game’; Δεν γίνεται να μην έχετε ακούσει για την σειρά «Το Παιχνίδι του Καλαμαριού» του Netflix, που έχει γίνει viral τις τελευταίες μέρες. Η ανατρεπτική κορεάτικη σειρά έχει προκαλέσει φρενίτιδα στους χρήστες. Ήδη, πολλοί σκέφτονται να ντυθούν για τις Απόκριες με στολές παρόμοιες με αυτές που φορούν οι χαρακτήρες της σειράς ενώ άλλοι επιχειρούν να φτιάξουν και εκείνοι τα dalgona cookies, τα κορεάτικα μπισκότα που βλέπουμε στο παιχνίδι.

    Στο ‘Squid Game’ παρακολουθούμε 456 άτομα που είναι πνιγμένα στα χρέη και δοκιμάζουν την τύχη τους σε ένα παράτολμο παιχνίδι ζωής και θανάτου ώστε να κερδίσουν 45.6 δις γουόν (περίπου 40€ εκατομμύρια).

    Σε ένα από τα παιχνίδια που καλούνται να παίξουν οι συμμετέχοντες, πρέπει να σκαλίσουν σχήματα πάνω σε κάτι λεπτά κορεάτικα μπισκότα που είναι γνωστά ως ‘dalgona candies’. Εάν οι παίκτες σπάσουν τα μπισκότα όσο σκαλίζουν τα σχήματα, τότε αποκλείονται από το παιχνίδι, με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

    Οι χρήστες του internet, βρήκαν την συνταγή για τα περίφημα μπισκότα dalgona και τα έφτιαξαν. Δοκιμάσαμε και εμείς και πέτυχαν! Έχουν τραγανή υφή και έντονη την γεύση της ζάχαρης, ενώ είναι πολύ απλή η παρασκευή τους. Μπορείτε να τα φτιάξετε μέσα σε λίγα λεπτά.

    Τα μπισκότα αυτά συνηθίζονται να δίνονται στα παιδιά των κορεατών, τα οποία τα αγαπούν πολύ. Μία συνταγή που έγινε viral και τώρα θα δοκιμάζεται από τα παιδιά σε όλον τον κόσμο.

    Χρειάζονται μόνο δύο υλικά: ζάχαρη και μαγειρική σόδα. Ζεσταίνετε την ζάχαρη σε μία μεγάλη μεταλλική κουτάλα και ανακατεύετε με την μαγειρική σόδα. Το μόνο που πρέπει να προσέξετε είναι να μην κάψετε την ζάχαρη, καθώς γίνεται πικρή και κρυσταλλώνει

    Πως θα φτιάξετε τα μπισκότα από το Squid Game

    Τοποθετήστε σε μία μεγάλη μεταλλική κουτάλα μία κτσ ζάχαρη και ζεστάνετε την σε χαμηλή φωτιά. Με μία οδοντογλυφίδα φροντίστε να ανακατεύετε συχνά, ώστε να λιώσει ομοιόμορφα. Προσθέστε μία πρέζα μαγειρικής σόδας και συνεχίστε να ανακατεύετε.

    Απλώστε το μείγμα σε μία λαδόκολλα. Μπορείτε να κάνετε σχέδια πάνω, είτε με την οδοντογλυφίδα είτε με κάποιο τσέρκι.

    @franziee_v🥲 #squidgame #dalgonacandy #eatstraveltime #eatskorea #MYfoodie #foodtok #foodie #franzie_v #easyrecipe #foodtiktok #food #foru #fyp #sweet♬ Squid Game – Green Light Red Light – Yovinca Prafika

     

     

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles