18.4 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
More

    Damsel: Η νέα υπερπαραγωγή του Netflix με τη Millie Bobby Brown – Δείτε το trailer

    Η Millie Bobby Brown, γνωστή από το Stranger Things, ετοιμάζεται για το επόμενο upside down της καριέρας της. Στο trailer της νέας ταινίας του Netflix Damsel, η Elodie, μια ιδιαίτερη πριγκίπισσα, προσπαθεί να γλιτώσει από ένα δυσοίωνο πεπρωμένο.

    Τι γνωρίζουμε για την πλοκή

    Πιο αναλυτικά, όταν η πριγκίπισσα (Brown) συμφωνεί να παντρευτεί έναν πρίγκιπα, ρίχνεται σε μια σπηλιά που φιλοξενεί έναν δράκο που την απειλεί με φωτιά. Η οικογένεια του πρίγκιπα την θυσιάζει για να εξοφλήσει έναν μεγάλο χρέος. Η προσφορά είναι μια εκατονταετής παράδοση που χαρακτηρίζεται από “τιμή και καθήκον”, όπως προκύπτει από το trailer, καθώς η Elodie ακουμπά το χέρι της πάνω στα χαραγμένα ονόματα προηγουμένων θυσιασμένων πριγκιπισσών. Η Brown ανταλλάσσει την βασιλική της τουαλέτα και τα χρυσά κοσμήματα με ένα σπαθί και ένα σχοινί αναρρίχησης (φτιαγμένο από τα ίδια της τα μαλλιά), σε μια προσπάθεια να δραπετεύσει από τα σκοτεινά βάθη του καταφυγίου του τέρατος.

    “Αυτό δεν είναι ένα παραμύθι”, αναφέρει το video.

    Δείτε στη συνέχεια το trailer του Damsel 

    Η Angela Bassett (Black Panther: Wakanda Forever) υποδύεται τη μητριά της Elodie, ενώ η Robin Wright (Forrest Gump) υποδύεται τη νέα πεθερά της πριγκίπισσας. “Μπορεί να είναι βασίλισσες, αλλά αυτό δεν τις καθιστά καλούς ανθρώπους”, αναφέρει η μητριά στο trailer, δημιουργώντας μια αντιπαλότητα μεταξύ των μητρικών φιγούρων. Ο Nick Robinson (Jurassic World), η Shohreh Aghdashloo (Star Trek Beyond), ο Ray Winstone (The Departed) και η Brooke Carter (The Peripheral) συμπληρώνουν το καστ.

    Η ταινία που σκηνοθετεί ο Juan Carlos Fresnadillo και γράφει ο Dan Mazeau, θα κυκλοφορήσει στις 8 Μαρτίου στο Netflix.

    Διαβάστε επίσης:

    Netflix: 6 ταινίες που αξίζει να δεις το Φεβρουάριο

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles