15.1 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Dangerous Men: Μία κλασική “so bad its good” περίπτωση

    Πριν από λίγους μήνες είχαμε γράψει για το Roar, το απίθανο cult φιλμ του 1981 που επέστρεψε στην επικαιρότητα και κέρδισε την προσοχή ενός μεγαλύτερου κοινού μέσα από το distribution της Drafthouse Films. Φαίνεται πως ο κατάλογος της εταιρείας θα συνεχίσει με τις cult περιπτώσεις αφού τώρα θα βγάλει ξανά στις αίθουσες το ανεκδιήγητο Dangerous Men, ένα φιλμ του μακαρίτη John Rad, που ήταν σκηνοθέτης, σεναριογράφος, παραγωγός και πολλά ακόμα σ’ αυτή την τόσο κακή ταινία, που… μάλλον είναι καλή.

    _Dangerous_Men

    Φήμες θέλουν τoν Rad, που έφυγε από τη ζωή το 2007, να πληρώνει τις αίθουσες για να παίξουν το “δημιούργημα” του το 2005. Αλήθεια ή ψέμματα το γεγονός είναι πως μέχρι και το American Genre Film Institute ασχολήθηκε για να γίνει το σωστό restore και να παιχτεί ξανά στην Αμερική, σε λίγες αίθουσες, στις 13 Νοεμβρίου (το φιλμ θα πάρει και τον home video δρόμο στις αρχές του 2016).
    Το θέμα της; All over the place που λένε και σε άψογα ελληνικά. Το έχουν χαρακτηρίσει το Holy Grail of Holy F*cking Sh#t, ένα φιλμ με όλα τα κλισέ του action που οι fans του αθεράπευτα cult σινεμά σίγουρα θα το τσεκάρουν, ενώ οι υπόλοιποι θα το αφήσουν να περάσει και να μην ακουμπήσει με μεγάλη ευχαρίστηση.

    https://www.youtube.com/watch?v=pPMw4tqdsd0

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles