19.2 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Ο Danny Boyle ετοιμάζει το 28 Months Later

    To Steve Jobs προβλήθηκε και το Trainspotting 2 ετοιμάζεται σιγά σιγά. Μετά από αυτό όμως τι θα γίνει; Ε, λοιπόν είναι πολύ πιθανό να καταπιαστεί με ένα ακόμα sequel ο σπουδαίος Danny Boyle. Και αυτό ακούγεται πως θα είναι το 28 Months Later.

    28-days-later

    To περίφημο 28 Days Later, το φιλμ που μας κατατρόμαξε με τα τρομακτικά και αιμοβόρα zombie του, είχε δώσει τη θέση του στο 28 Weeks Later με τον Boyle να παραδίδει την σκηνοθεσία στον Juan Carlos Fresnadillo με εκείνον να αναλαμβάνει χρέη executive producer. Δεν είναι γνωστό εάν θα προτιμήσει το ίδιο πόστο και στο νέο φιλμ, αν και δήλωσε στο Indiewire πως δεν έχει κανένα πρόβλημα να καθήσει και πάλι πίσω από την κάμερα. Και όπως κάθε σοβαρός σκηνοθέτης αυτού του κόσμου τόνισε πως πολύ απλά αυτό θα εξαρτηθεί από την ποιότητα του σεναρίου.
    “Δεν έχει να κάνει με το εάν νομίζει ο κόσμος πως είναι καλή ιδέα το γεγονός πως το σκηνοθετείς ο ίδιος. Έχει να κάνει με το εάν σου αρέσει το σενάριο ή όχι. Όπως έγινε και στο Steve Jobs. Διάβασα το σενάριο και είπα “αυτό είναι εκπληκτικό”.
    Για την δουλειά που έχει ήδη ξεκινήσει και κάνει στο σενάριο ο Alex Garland  είχαμε μιλήσει πριν λίγους μήνες, με τον Boyle να λέει πως δεν είναι έτοιμο ακόμα, αλλά έχει προχωρήσει σημαντικά. Η ιδέα πάντως για ένα 28 Months Later φιλμ είναι πολύ προκλητική.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles