20 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    Dark Souls III: έκανε τις μεγαλύτερες πωλήσεις στην ιστορία της εταιρίας

    Μετά το λανσάρισμα του Dark Souls III στις 12 Απριλίου, η εταιρία παραγωγής, Bandai Namco, ανακοίνωσε πως το παιχνίδι βρέθηκε στη πρώτη θέση της εταιρίας ως το πιο επιτυχημένο την πρώτη μέρα της κυκλοφορίας του και ως το παιχνίδι με τις περισσότερες πωλήσεις σε σύντομο χρονικό διάστημα.

    sfdgdf

    Το Dark Souls III προσφέρει στους παίχτες έναν νέο κόσμο γεμάτο στυγερούς εχθρούς, κρυμμένα μυστικά και μαγευτικά τοπία, με απώτερο σκοπό την καταστροφή των Lords of Cinder και την ανακάλυψη της αλήθειας σχετικά με τον αποκαλυπτικό τόπο τους.

    Το Dark Souls III ωθεί τον παίχτη να αντιληφθεί το βαθύτερο το συναίσθημα του role-playing, σε σχέση με την προηγούμενη έκδοση, με την προσθήκη extra υλικού, όπως νέα εργαλεία και όπλα και την επιλογή να μπορούν να αλλάξουν οποιαδήποτε στιγμή, κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, τις ρυθμίσεις (και τις επιλογές) με στόχο να ζήσουν την απόλυτη εμπειρία. Η προσθήκη του Skills στις ρυθμίσεις του χαρακτήρα προσθέτει περισσότερες τροποποιήσεις σε κάθε τύπο όπλου, επιτρέποντας στον παίχτη να αυξήσει την τακτική του δύναμη κατά τη διάρκεια μιας μάχης. Το πότε ο παίχτης μπορεί να αλλάξει τις ρυθμίσεις και να αξιοποιήσει τις νέες προσθήκες, είναι καθαρά δική του επιλογή. Ο παίχτης θα μπορεί επίσης να εξοπλίσει τον χαρακτήρα του με νέα σετ από πανοπλίες και μεσαιωνικά όπλα από μια μεγάλη συλλογή, καθώς και διάφορα μαγικά και κόλπα κατά την διάρκεια της διαμόρφωσης του χαρακτήρα του.

    Το Dark Souls III είναι διαθέσιμο για τα PlayStation 4, Xbox One, και PC.

    Πάρτε μια γεύση:

    https://www.youtube.com/watch?v=XKbnz_l_MA8

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles