16.8 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Ο Darth Vader μισεί τα Χριστούγεννα, για αυτό και τα… καταστρέφει (video)!

    Η Σκοτεινή Πλευρά και τα Χριστούγεννα είναι μάλλον δύο έννοιες αντίθετες, καθώς ένας άρχοντας των Sith που ξεχειλίζει από κακία και μίσος δεν θα μπορούσε ποτέ να νιώσει όμορφα με όλο αυτό το χαρμόσυνο κλίμα αγάπης, οικογενειακής θαλπωρής και ζεστασιάς που βγάζουν οι γιορτινές μέρες που διανύουμε. Για παράδειγμα, ένας Darth Vader μάλλον θα ένιωθε άβολα εάν του χτυπούσαν για τα κάλαντα, ενώ σε καμία περίπτωση δεν θα μπορούσε να ακούσει το Last Christmas (25 φορές την ημέρα) και ούτε φυσικά να στολίσει χριστουγεννιάτικο δέντρο… Για αυτό και το μόνο που θα μπορούσε να κάνει o αγαπημένο Sith Lord είναι απλώς να… καταστρέψει το πνεύμα των Χριστουγέννων!

    vader

    Στο video που ακολουθεί (το οποίο πρόκειται για ένα δημιούργημα της Corridor Digital και εννοείται ότι έχει γίνει viral) θα γελάσετε με την ψυχή σας, βλέποντας τον Darth Vader ως έναν νέο “bad santa” να χρησιμοποιεί τις σκοτεινές δυνάμεις του για να χαλάσει το κλίμα των Χριστουγέννων. Έτσι λοιπόν διαλύει για πλάκα διάφορα χριστουγεννιάτικα στολίδια και δώρα κραδαίνοντας το lightsaber-ζαχαρωτό του, κάνει άσχημες πλάκες σε ανυποψίαστους περαστικούς και στο τέλος ανεβαίνει στο διαστημικό έλκηθρο του  που το σέρνουν TIE Fighters για να πάει στο “σπίτι” του που δεν είναι τίποτε άλλο παρά μία εορταστική χριστουγεννιάτικη εκδοχή του Death Star. Απολαύστε τον Darth “Santa” Vader να δίνει ρέστα στο παρακάτω video…

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles