24.2 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Data στην Ισπανία: ο οδηγός του τουρίστα

    prosfores-vodafone

    Βρίσκεσαι λοιπόν στην Ισπανία για λίγες μέρες. Τουρισμός, δουλειά, δεν έχει σημασία. Χρειάζεσαι όμως data και δεν ψήνεσαι να κάνεις τον πάροχό σου πλούσιο για λίγα (ή πολλά, δεν έχει σημασία) ψωρομεγκαμπάιτς. Παλιότερα θα ήταν ένα θέμα όμως πλέον η όλη κατάσταση είναι παιχνιδάκι. Το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να επισκεφθείς ένα κατάστημα μιας εταιρείας παροχής υπηρεσιών κινητής και καθάρισες!

    Εμείς, που λες, όντας στη Βαρκελώνη για το Mobile World Congress 2014 πήγαμε σε ένα κατάστημα της Vodafone για να κάνουμε τη δουλειά μας. Η αλήθεια είναι ότι η ισπανική γραφειοκρατία μάλλον δυσκόλεψε την όλη διαδικασία αφού για την κάθε κάρτα SIM που πήραμε χρειάστηκαν περίπου 10-15 λεπτά. Αν αναλογιστείς ότι πήραμε επτά (7) κάρτες, ε, τότε δεν είναι να παραξενεύεσαι που τα παιδιά του μαγαζιού προσφέρθηκαν να μας κεράσουν και καφέ!

    vodafone-packs
    Ο καλός ο ταξιδιώτης ξέρει…

    Για την ιστορία πάντως, να σου πούμε ότι τα διαθέσιμα πακετάκια της Vodafone ήταν τρία:

    • Smart 8 με 20 λεπτά κλήσεων προς όλα τα ισπανικά δίκτυα, 20 SMS και 500MB – 10€
    • Smart 12 με 60 λεπτά κλήσεων, 60 SMS και 1GB – 15€
    • Smart 16 με 100 λεπτά κλήσεων, απεριόριστα SMS και 1,5GB – 20€

     

    Όσο για data και μόνο data (αυτό έκανα φερ’ ειπείν για το iPad μου), μπορείς να πάρεις προπληρωμένα πακέτα: τα 250MB κοστίζουν 5€, το 1GB 23€ και τα 2GB 40€.

    Αν σκεφτείς λοιπόν ότι εμείς εξασφαλίσαμε 11GB data συν καμιά… εκατοστή που σκοπεύουμε να στείλουμε από τα διάφορα Wi-Fi που θα συνδεθούμε αυτές τις μέρες, μπορείς να περιμένεις πολύ πράμα. Να, ήδη ο Σκιάννης δίπλα μου ετοίμασε το πρώτο hands-on του Mobile World Congress 2014

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles