16.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Τα dating sites αλλάζουν και το φλερτ γίνεται πιο… παραδοσιακό

    Τα πολλά και γνωστά dating sites που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο και υπόσχονται να μας εξασφαλίσουν τον/την σύντροφο των ονείρων μας, όσο κι αν έχουν αρκετές επιτυχημένες ιστορίες στο ενεργητικό τους, έχουν και οικτρές αποτυχίες. Έχουν να απολογηθούν για την μειωμένη συμμετοχή των μελών τους, το έλλειμμα επικοινωνίας μεταξύ τους ή την αδιαφορία των χρηστών.

    Κακά τα ψέματα. Ελάχιστοι από εκείνους που αναζητούν ερωτικούς συντρόφους στον καιρό του ίντερνετ, θα ξοδέψουν τον αναγκαίο χρόνο να μιλήσουν για τον εαυτό τους σε ένα προφίλ, γράφοντας με λεπτομέρειες οτιδήποτε τους αφορά. Αυτός είναι και ο λόγος που σε δημοφιλή websites όπως το OkCupid, θα δείτε αρκετά ελλιπή προφίλ και ο μόνος τρόπος να μαντέψετε κάποια πράγματα για τον κάθε χρήστη είναι να αποκρυπτογραφήσετε το username του. Το οποίο , συνήθως, δεν είναι και ιδιαίτερα επιτυχημένο.

    Το φλερτ στα χρόνια πριν το ίντερνετ, ακολουθούσε μία απλοϊκή μέθοδο. Μιλάμε λίγο, βλέπουμε αν έχουμε κάποια κοινά σημεία και  στήνεται το ειδύλλιο.  Το αγόρι συναντούσε το κορίτσι, μιλούσαν για την συναυλία που είχαν παρακολουθήσει, ή την ταινία που είδαν στο σινεμά και οι δύο και αν η μικρή κουβέντα αυτή πήγαινε καλά, κανόνιζαν να ξανασυναντηθούν.

    Στην εποχή του internet, τόσο το αγόρι, όσο και το κορίτσι κλήθηκαν να συμπληρώσουν ατελείωτα προφίλ που προσδιόριζαν το πόσο σημαντικό είναι το θρήσκευμα και τα ζώδια για τον καθένα, τις ακριβείς τους διαστάσεις και ψυχολογικά τεστ που τους κατέτασσαν σε κατηγορίες ανθρώπων και οι λογάριθμοι μετά, έπιαναν δουλειά.

    Μία νέα μορφή dating sites εμφανίζεται. Εκείνη που, αντί να σας καλεί να απαντήσετε ατελείωτες ερωτήσεις για τον εαυτό σας, σας δείχνει δημοφιλή βιντεάκια που έχουν εμφανιστεί στο Reddit ή φωτογραφίες στο 9GAG. To “rating” που θα κάνετε σε αυτά, θα εμφανίζεται στο προφίλ σας οπότε και οι άλλοι χρήστες θα «ταυτίζονται» με τα γούστα σας και θα έρχονται σε επαφή μαζί σας με σκοπό να σας φλερτάρουν.

    Θα δουλέψει; Μάλλον ναι. Μην ξεχνάτε ότι, παρά την ψηφιακή εποχή, κάποια πράγματα παραμένουν ίδια. Το αγόρι συναντά το κορίτσι και «παίζουν» το παιχνίδι του φλερτ. Το γεγονός ότι τα dating sites έως τώρα, σας ζητούσαν να δημιουργήσετε βιογραφικά, ήταν μία αρκετά ελλειμματική προσέγγιση του φλερτ. Άλλωστε, αν και στον έρωτα χρειάζεται να δίνουμε συνεντεύξεις…  τότε υπάρχουν τα παραδοσιακά γραφεία συνοικεσίων που εξασφαλίζουν και προίκα…

    Διερευνήστε τις νέες τάσεις στις ιστοσελίδες LaughMatch ή 4.everalone. Δεν είναι οι πλέον εξελιγμένες ή ασφαλείς, αλλά θα μπορέσετε να δείτε τις νέες τάσεις.

    Πηγή: ArsTechnica

     

    Related Articles

    2 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles