15.8 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Το τραγικό ατύχημα που στέρησε τη ζωή του Dave Goldberg, συζύγου της Sheryl Sandberg του Facebook

    Ένα ατύχημα στο γυμναστήριο φαίνεται τελικά ότι στοίχισε τη ζωή σε ένα από τα πιο γνωστά στελέχη της Silicon Valley. Πρόκειται για τον Dave Goldberg, CEO της SurveyMonkey και συζύγου της “διάσημης” COO του Facebook -και νο2 στην ιεραρχία του δημοφιλούς κοινωνικού δικτύου- Sheryl Sandberg.

    Dave Goldberg

    Ο Goldberg πέθανε την Παρασκευή ενώ βρισκόταν σε διακοπές σε ένα θέρετρο στο Μεξικό, μετά από ατύχημα ενώ έκανε διάδρομο στο γυμναστήριο όταν χτύπησε το κεφάλι του σοβαρά. Αμέσως μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου και άφησε την τελευταία του πνοή.

    Την ενημέρωση για το θάνατό του έκανε μέσω Facebook ο αδερφός του, καλώντας μάλιστα όσους τον γνώριζαν να μοιραστούν στο προφίλ του μία εμπειρία από τη ζωή του, ενώ δημοσίευση του αφιέρωσε και ο ίδιος ο Mark Zuckerberg.

    sheryl_sandberg_dave_goldberg

    Ως ένας από τους πιο γνωστούς επιχειρηματίες της Silicon Valley, o Goldberg διατηρούσε χαμηλό προφίλ, ενώ αντιμετώπιζε με χιούμορ το γεγονός ότι ήταν παντρεμένος με ένα από τα πλέον αναγνωρίσιμα στελέχη της αγοράς και μία από τις πιο δυναμικές γυναίκες της τεχνολογίας. Κατά τη διάρκεια της ηγεσίας του, η SurveyMonkey, εταιρεία που ασχολείται με ιδιωτικές δημοσκοπήσεις, εξελίχθηκε σε μία επιχείρηση αξίας 2 δισ. δολαρίων. Πριν είχε εργαστεί στη Yahoo! ως ένα από τα πιο υψηλόβαθμα στελέχη της, στην οποία είχε ενταχθεί όταν η εταιρεία εξαγόρασε το μουσικό startup Launch Media που είχε δημιουργήσει ο ίδιος. Ο Goldberg και η Sandberg ήταν παντρεμένοι από το 2004 και έχουν αποκτήσει δύο παιδιά.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles