15.1 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Αυτοί οι δύο ήρωες της DC Comics θα αποκτήσουν δική τους ταινία

    To DC Extended Universe μεγαλώνει ολοένα και περισσότερο και το επερχόμενο Batman V Superman αποτελεί το σημείο αναφοράς που θα ανοίξει για τα καλά τους κινηματογραφικούς ορίζοντες της εταιρίας. Πέρα όμως από τα μεγάλα και γνωστά ονόματα της DC υπάρχουν στο background και άλλοι σούπερ ήρωες, κομματάκι νεότεροι ηλικιακά, που κάνουν εξίσου καλά την δουλειά τους. Και απ’ ότι φαίνεται θα αρχίσουν σιγά σιγά να παίρνουν και εκείνοι τις ευκαιρίες τους. Δύο από αυτούς είναι οι Booster Gold και Blue Beetle. 

    Booster-Gold-Blue-Beetle-

    Σύμφωνα με το The Tracking Board, η Warner Bros. ετοιμάζει ένα φιλμ με τους δύο συγκεκριμένους πρωταγωνιστές, που είναι ιδανικοί για να συνθέσουν ένα “buddy cop” δίδυμο. Οι δύο ήρωες είναι πιο πλακατζήδες από τα “σοβαρά” μεγάλα ονόματα της DC, κάτι που δείχνει τις τάσεις του στούντιο που ίσως θέλει να αλλάξει λίγο την “βαριά” superhero ατμόσφαιρα και να την κάνει πιο light.
    Το comic παρελθόν του Booster Gold τον θέλει να παίζει αμερικάνικο ποδόσφαιρο στον 25ο αιώνα, και να καταφέρνει να καταστρέψει τη φήμη του τζογάροντας στα παιχνίδια του. Μετά την ντροπή που έζησε έκανε ένα ταξιδάκι πίσω στο χρόνο για να γίνει ένας ολοκαίνουργιος σούπερ ήρωας και να αλλάξει χαρακτήρα προς το καλύτερο.
    Όσο για τον Blue Beetle, η ιστορία του πέρασε από διάφορες φάσεις κατά καιρούς από τα κόμικς της DC, αλλά ουσιαστικά πρόκειται για την superhero εικόνα του καθηγητή Dan Garret, που στην πορεία πέρασε τον τίτλο του στο μαθητή του, Ted Kord. Booster Gold και Blue Beetle πάντως έχουν μακρά ιστορία συνεργασιών στα κόμικς της DC.
    O Greg Berlanti που έχει δουλέψει σε πολλές τηλεοπτικές δουλειές της DC, βλέπε Supergirl, The Flash και Arrow θα είναι σκηνοθέτης και executive producer του project. Επίσης για το σενάριο ακούστηκε το όνομα του Zak Penn που στο ενεργητικό του έχει τα X-Men: The Last Stand και The Incredible Hulk. Το αρχικό πλάνο ήθελε το πακέτο των δύο να οδεύει για τη μικρή οθόνη, όμως στην πορεία αυτό άλλαξε και μένει να δούμε τι θα φέρει σε DC και Warner αυτή η στροφή σε πιο χιουμοριστικό ύφος.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles