20.9 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Η DC Comics παρουσιάζει το animated Batman: The Killing Joke

    Στο Comic-Con το περασμένο καλοκαίρι έγινε γνωστό πως το μυθικό comic book storyline του Batman, The Killing Joke, θα γίνει animated ταινία η οποία θα επικεντρώνεται στην προέλευση του The Joker. Μάλιστα πρόσφατα επιβεβαιώθηκε πως οι Kevin Conroy και Mark Hamill θα δανείσουν τις κλασικές τους φωνές στον Batman και στον The Joker αντίστοιχα, δίνοντας ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον στο project.

    the-killing-jokejpg-9bec26_1280w

    To όλο υλικό φυσικά βασίζεται στο κλασικό graphic novel των Alan Moore και Brian Bolland που ξετυλίγει την ιστορία ενός μηχανικού που το τέλος μίας τραγικής ημέρας θα τον βρει να πέφτει μέσα σε μία λίμνη από χημικά απόβλητα και να βγαίνει από εκεί παρανοϊκός.
    Η DC αποφάσισε πως είναι ώρα να βουτήξει ακόμα περισσότερο στη ψυχολογία του χαρακτήρα που έχει αποτελέσει τη βάση για τη μυθική ερμηνεία του Heath Ledger και την επερχόμενη του Jared Leto.
    Η ταινία που αναμένεται τον Ιούλιο του 2016 θα είναι μέρος του DC Universe Animated Original Movies. Το teaser trailer που κυκλοφόρησε αξίζει μόνο και μόνο για το τελευταίο σατανικό γέλιο που ακούγεται…

    https://www.youtube.com/watch?v=exMZz7uoNXo

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles