16.3 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
More

    Δε μπορείς πλέον να κρυφτείς από τη Facebook αναζήτηση!

    Μέχρι και σήμερα, κάποιοι Facebook χρήστες είχαν διαθέσιμη την επιλογή «Ποιος μπορεί να αναζητήσει το Χρονολόγιο σου με βάση το όνομα;» και κάποιοι όχι, με το Facebook να έχει ξεκινήσει την απόσυρση της από το Δεκέμβριο του 2012. Σήμερα, μαθαίνουμε πως η επιλογή αυτή αποσύρεται από όλους, πλην των ανηλίκων χρηστών, ηλικίας δηλαδή από 13 έως 17 ετών.

    facebook dislike

    Τι σημαίνει αυτό για σένα; Αν πριν είχες επιλέξει να μην είσαι αναζητήσιμος, τώρα όλοι θα μπορούν να ψάχνουν το προφίλ σου μέσω του Graph Search. Τα στοιχεία τα οποία οδήγησαν στην κίνηση αυτή, ήταν από τη μία η πολύ περιορισμένη δράση της επιλογής, αφού οποιοσδήποτε μπορούσε να δει το λογαριασμό ενός χρήστη πέραν της αναζήτησης, και από την άλλη η σύγχυση των χρηστών και η δυσλειτουργία του Graph Search.

    Το Facebook υπενθυμίζει πως σημασία δεν έχει ποιος βλέπει το προφίλ σου, αλλά ποιος βλέπει το περιεχόμενο του προφίλ σου, οπότε συνιστά τους χρήστες να προσέχουν σε ποιους κοινοποιούν τις πληροφορίες και δημοσιεύσεις τους. Στο Social Media Life υπάρχει μία σειρά άρθρων σχετικά με τη Facebook ασφάλεια, με τη βοήθεια των οποίων μπορείς να ασφαλίσεις το προφίλ σου.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles