19.8 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Δε θα μπορείς να αφαιρέσεις την μπαταρία του Nintendo Switch!

    Ελάχιστες παραμένουν, προς το παρόν, οι διαθέσιμες πληροφορίες για την κονσόλα της Nintendo, το Switch. Αυτό που γνωρίζουμε ήδη είναι ότι θα διαθέτει γραφικά της Nvidia και ότι θα μπορεί να μετατραπεί από ένα συμβατικό TV set-up σε ένα κάπως πιο φορητό. Δεν υπήρχαν μέχρι και πριν μερικές ημέρες άλλες διαθέσιμες πληροφορίες, ωστόσο πρόσφατα έγινε γνωστή και μια άλλη ενδιαφέρουσα πτυχή της συσκευής. Οι χρήστες δε θα μπορούν να αφαιρέσουν την μπαταρία της κονσόλας.

    nintendo-switch

    Μπορεί σε μερικούς κάτι τέτοιο να έχει μικρή σημασία, όμως κάποιοι άλλοι, οι οποίοι ανησυχούν για τη διάρκειά της, ίσως δυσαρεστηθούν από την επιλογή της εταιρείας. Όταν το Wii U gamepad επικρίθηκε έντονα για το γεγονός ότι η μπαταρία δε διαρκούσε αρκετά, η Nintendo επέλεξε να κυκλοφορήσει μια πρόσθετη μπαταρία, η οποία μπορούσε να εγκατασταθεί πολύ εύκολα και μεγάλωνε τη διάρκεια του παιχνιδιού ως και οκτώ ώρες. Κάτι τέτοιο, δε θα είναι εφικτό με το Switch. Οι χρήστες καλούνται να συνηθίσουν με τη διάρκεια που θα προσφέρει η μπαταρία με την οποία θα καταφθάσει η κονσόλα όταν κυκλοφορήσει.

    Οι πληροφορίες αυτές αντλούνται από πρόσφατο έγγραφο της FCC (Federal Communications Commission). Θα πρέπει να σημειωθεί ότι μπορεί το μοντέλο που επιθεώρησε η FCC να μην βρισκόταν στο τελικό στάδιο του σχεδιασμού και ως εκ τούτου η Nintendo μπορεί να κάνει τις απαραίτητες αλλαγές στο design προκειμένου να καταστήσει εφικτή την αλλαγή της μπαταρίας.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles