14.7 C
Athens
Δευτέρα, 18 Μαρτίου, 2024
More

    Dead Island 2: Zombie apocalypse στην ηλιόλουστη California (trailer)

    Ένα νέο gameplay trailer για το Dead Island 2 έκανε την εμφάνισή του τις τελευταίες ώρες, επιτρέποντας στους fans να πάρουν μια μικρή γεύση για το πως είναι να παίζουν με τα zombies.

    Παράλληλα, παρουσιάστηκε κι ένα live-action trailer για το παιχνίδι, που αποκαλύπτει νέα όπλα, όπως τα φλεγόμενα katanas. Οι παίκτες θα έχουν τη δυνατότητα να αναβαθμίσουν τα όπλα κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, το οποίο λαμβάνει χώρα στην California. Το Beverly Hills, η Santa Monica και το Hollywood Hills είναι μερικές από τις τοποθεσίες που θα μπορούν να επισκεφτούν.

    Ανακοινώθηκε επίσης ότι οι παίκτες θα μπορούν να ελέγξουν το game χρησιμοποιώντας το Alexa Game Control, δηλαδή να προχωρούν σε διάφορες δράσεις χρησιμοποιώντας τη φωνή τους. Αυτή η δυνατότητα θα είναι διαθέσιμη για Xbox και PC σε Ηνωμένο Βασίλειο, ΗΠΑ και Καναδά.

    Επίσης, μια ειδική έκδοση, γνωστή και ως HELL-A edition, θα γίνει διαθέσιμη. Θα περιλαμβάνει:

    -Exclusive SteelBook με το παιχνίδι

    -Expansion Pass

    -Venice Beach Travel Map

    -6 x Slayer Tarot Cards

    -2 x Pin Badges

    -1 x Patch

    -Golden Weapons Pack

    -Pulp Weapons Pack

    -Character Packs 1 & 2

    Το Dead Island 2 θα διαθέτει 6 playable χαρακτήρες και θα κυκλοφορήσει στις 28 Απριλίου σε PS5, PS4, Xbox Series X/S, Xbox One, Stadia και PC μέσω του Epic Games Store.

    Διαβάστε επίσης:

    Call of Duty στο Nintendo Switch υπόσχεται η Microsoft

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles