17.1 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
More

    Dead Rising 3. Τα αιμοβόρα ζόμπι επιστρέφουν το Σεπτέμβριο στα PC!

    Το Dead Rising 3 θα βρίσκεται σε όλα τα PC, στις αρχές Σεπτεμβρίου, σύμφωνα με μία ανάρτηση που πραγματοποιήθηκε στις λίστες του Steam. Η συγκεκριμένη ανάρτηση επιβεβαιώνει τον ισχυρισμό της Capcom, η οποία είχε αναφέρει ότι η PC version του Dead Rising 3 ήταν προγραμματισμένη να κυκλοφορήσει με τη μορφή digital download μέσω της υπηρεσίας Steam, κάπου μέσα στην περίοδο του καλοκαιριού.

    Dead Rising 3

    Σύμφωνα με τους developers της Capcom η PC έκδοση του Dead Rising 3 θα διαθέτει αναβαθμισμένα γραφικά (ειδικά σχεδιασμένα για wide-screens, περισσότερα και πιο περίπλοκα textures για τους χαρακτήρες), καθώς επίσης και βελτιωμένα backgrounds και in-game objects. Επιπλέον το Dead Rising 3 στα PC θα είναι Playable τόσο με controller όσο και με keyboard και mouse, ενώ παράλληλα θα υποστηρίζει και όλες τις παροχές του Steam (Steam Cloud, Achievements και global leaderboards). Το zombie epic της Capcom δεν τα πήγε άσχημα σε επίπεδο πωλήσεων όταν κυκλοφόρησε τον προηγούμενο Νοέμβριο ως ένα από τα πρώτα αποκλειστικά games για το Xbox One και δεν τα πήγε καθόλου άσχημα σε επίπεδο πωλήσεων, καθώς μέχρι στιγμής έχει πουλήσει περισσότερα από 1.2 εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως. Η ιστορία του Dead Rising 3 περιστρέφεται γύρω από από τον Nick Ramos, έναν νεαρό μηχανικό, o οποίος καλείται να αποδράσει από μία πόλη που είναι γεμάτη με ζόμπι, πριν αυτή αφανιστεί από ένα πυρηνικό χτύπημα.

    dead rising 3

    Το Dead Rising 3 είμαστε σίγουροι ότι θα ενθουσιάσει τους περισσότερους PC gamers, καθώς η καταιγιστική δράση, το χιούμορ και τα πολλά unlockables θα ξετρελάνουν τους φίλους των ποιοτικών action games! Let the zombie apocalypse… begin!

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles