12.4 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Dead Space Remake και ο (διαστημικός) τρόμος επιστρέφει!

    Το Dead Space όταν κυκλοφόρησε το 2008 θεωρήθηκε ως ένα από τα πιο άρτια sci-fi based surivival horror games που είχαν εμφανιστεί μέχρι τότε. Με ατμόσφαιρα που τσάκιζε κόκαλα και τον τρόπο να παραμονεύει σε κάθε βήμα, ο τίτλος που έφερε την υπογραφή του Glen Schofield, «αποθεώθηκε» από gamers και reviewers. Για αυτό και οι δύο συνέχειες που το διαδέχθηκαν κατάφεραν να βαδίσουν στο ίδιο ποιοτικό μονοπάτι. Εάν ανήκατε λοιπόν στους παλιούς fans της σειράς ή απλώς λατρεύετε τα survival horror που λαμβάνουν χώρα στο σκοτεινό διάστημα (που κανείς δεν μπορεί να σε ακούσει), σας έχουμε σπουδαία νέα, καθώς η EA ανακοίνωσε ότι αναπτύσσει ένα remake του Dead Space.

    Ύστερα από ένα όργιο φημών τους τελευταίους μήνες, η EA επιβεβαίωσε στο πλαίσιο του EA Play 2021, ότι το παιχνίδι θα επανασχεδιαστεί για όλες τις σύγχρονες κονσόλες: Sony PS5, Xbox Series X και S, όπως επίσης και για PC! Σύμφωνα με την EA, το all-time classic Dead Space επιστρέφει στο σήμερα, αναδημιουργημένο από το μηδέν, με τη δημιουργική σφραγίδα της Motive Studios, με στόχο να προσφέρει μια ανεπανάληπτη immersive εμπειρία που κόβει την ανάσα. Εκμεταλλευόμενο τη δυναμική της Frostbite game engine και τη δύναμη του hardware των next-gen κονσολών, το remake πρόκειται να προσφέρει εκπληκτικά visuals και σημαντικές βελτιώσεις που όμως θα εξακολουθούν να μεταδίδουν το ανεπανάληπτο τρομακτικό feeling του αρχικού παιχνιδιού. Η EA δεν ανακοίνωσε το πότε θα το δούμε, αλλά ελπίζουμε ότι θα είναι μέσα στο 2021. Για αρχική, ρίξτε μια ματιά στο trailer του που ακολουθεί…

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles